Octombrie ne aduce pe lângă zile friguroase și evenimente interesante care să nu ne lase să ne plictisim în casă.
Dacă în weekend nu știi ce să faci, îți propunem să alegi din: piese de teatru, show-uri de stand-up, seri de karaoke, un concert marca Smiley&Band, plimbări organizate cu bicicleta sau Târgul de Produse și Servicii Eco& Bio.

Joi, 6 octombrie

Evenimente diverse

• Șușote vă invită de la ora 19:00 să stați relaxați în hamac, cu o pătură și o băutură, delectându-vă cu interpretările acustice ale melodiilor celor de la Cardinal, cu ocazia închiderii terasei pe perioada toamnă-iarnă. Suport artiști: 5 lei.

• Începând cu data de 6 octombrie 2016, ora 17:00, Muzeul de Artă Constanța va gazdui o expoziție de pictură semnată Gavril Mocenco & Iustian Sever, artiști constănțeni consacrați.

Expoziția se va încheia în data de 25 octombrie, iar intrarea va fi liberă pe toată durata sa. Artiștii vor fi prezenți atât la deschiderea expoziției, cât și pe parcursul acesteia.

• Muzeul de Istorie Națională și Arheologie Constanța vă invită la Sesiunea Științifică Internațională Pontica, ediția 49: “ISTORIE ȘI ARHEOLOGIE ÎN SPAȚIUL VEST PONTIC”.
Deschiderea oficială a sesiunii va avea loc joi, 6 octombrie, ora 11:00, la sediul muzeului din Piața Ovidiu nr. 12, în Sala Adrian Rădulescu.
Cu aceasta ocazie vor fi lansate volumele:
– Pontica 48-48 (2015-2016);
– Moesica et Christiana: studies in honour of Professor Alexandru Barnea;
– Monede byzantine descoperite în mediul rural din nordul Dobrogei, secolele VII-XV (Gheorghe Manucu-Adamesteanu).

Club

• În Cuba Bar Constanța joi este seară de karaoke, cu oferte speciale la băutură. Pentru cei interesanți, un shot de Tequila va fi 2 lei. Prețurile vin în ajutorul celor care vor să își facă curaj să își poată etala calitățile vocale! Petrecerea începe la ora 21:00.

Vineri, 7 octombrie

Evenimente diverse

• Camera de Comerț, Industrie, Navigație și Agricultură Constanța (CCINA Constanța) vă invită să faceți parte din prezentarea unui stil de viață sănătos, organic și activ, organizând la Maritimo Shopping Center în perioada 07-09 octombrie, Târgul de Produse și Servicii Eco, Bio, Naturale, Wellness și Spa, denumit Exponatura – trăiește sănătos.

• Asociația PECA organizează la Constanța cursuri de inițiere în artele plastice – desen, culoare, tehnicile picturii, pentru copiii de vârsta 7-14 și 14-18 ani. Cursul va contribui la dezvoltarea gândirii artistice plastice, a spiritului de observație, creativității și originalității.
Ședința durează 1 oră 30 min.
Costurile sunt:
30 lei/ședință – Modulul I (inițierea în bazele picturii: desen, culoare, compoziție) – 3 luni;
50 lei/ședință – Modulul II (tehnicile picturii) – 3 luni;
75 lei/ședință – Modulul III (performanță pentru intrare la facultate) – 3 luni.
Înscrierile se face la: 0721661700 (întreorele 9-14); email: asociatiapeca@gmail.com

• Pe data de 7 Octombrie, Artasia – Academia de Arte Asiatice te invită să participi la o lecție deschisă cu tema: “TAI CHI izvorul Vieții și al Înțelepciunii”. Damian Ming va fi ghidul acestei întâlniri, la care veți afla mai multe din experiența sa dobandită de-a lungul anilor petrecuți în China. Detalii puteți afla pe site-ul: http://www.artasia.ro/lectie-deschisa-taichi-constanta/.

Club

• Formația Malina și Asociația Lipovenilor Staroveri din Dobrogea vă invită să luați parte la o serată cu muzică rusească-lipovenească live, asigurată de trupa vocal-instrumentală Malina, la restaurantul Taverna Măcelarului II – Satul de Vacanță, în data de 07 octombrie 2016, începând cu ora 21:00. Participarea la eveniment este liberă.

• Fonic Events vă invită la o seară incendiară de muzică live. Vineri, 7 octombrie, începând cu ora 22:00, sunteți așteptați la Bistro10, Bulevardul Tomis, nr. 129-131, Constanța. Intrarea este liberă!

Sâmbătă, 8 octombrie

Teatru

• La Teatrul Național de Operă și Balet ”Oleg Danovski” se va interpreta piesa “Văduva veselă” de Franz Lehar, la ora 19:00. Biletele sunt 15 lei pentru studenți, 20 lei pentru pensionari și 25-40 lei preț normal, în funcție de locul din sală.

• La Teatrul de Stat Constanța se va pune în scenă piesa “Uciderea lui Gonzago”, de Nedialko Iordanov, traducerea de Ion Sapdaru. Evenimentul va avea loc la ora 19:00, iar biletele sunt puse în vânzare la casa de bilete a teatrului.

Evenimente diverse

• Sâmbătă, 8 octombrie, ora 11:00 la restaurant Harlequin Mamaia, Trupa Suflețel prezintă spectacolul de teatru de păpuși Cenușăreasa, o fantezie muzicală după Charles Perrault. Prețul biletului este de 25 lei, acestea putând fi achiziționate de la barul restaurantului Harlequin.

• În fiecare sâmbătă, de la ora 17:00, este momentul în care toate bicicletele ies pe stradă să parcurgă un traseu care promovează ciclismul, mișcarea și socializarea. Evenimentul se vrea a fi o paradă/plimbare de grup, nu are caracter de competiție. Startul se dă în fața Casei de Cultură și se va circula cu o viteză adecvată pentru toate categoriile de persoane.
Plecarea se face la ora 17:15 maxim!

• Sâmbătă, 8 Octombrie 2016, de la ora 21:00, Captain Mondy’s Irish Pub vă invită la un show de stand-up comedy. Evenimentul, marca Stand up Academy, îl are protagonist pe Marius Gheorghiu, comediantul care a scris istorie prin curajul pe care l-a avut să protesteze dezbrăcat pe scena Românii au talent. Prețul biletului este de 15 lei.

Club

• În Ego Club Mamaia, Constanța este invitată să petreacă alături de invitatul special al evenimentului: Smiley live & Band. Accesul în locație se va realiza începând cu orele 21:00, prețul biletului fiind de 30 lei.

Duminică, 9 octombrie

Teatru

• Teatrul de Stat Constanța vă așteaptă la piesa “Ursul”, în regia, ilustraţia muzicală și light designul lui Felix Alexa, scenografia este semnată de Carmencita Brojboiu, iar ca asistent de regie este Amelia Ursu. Din distribuţie va face parte Marius Bodochi, Dana Dumitrescu, Marian Adochiţei.

Evenimente diverse

• Băieții din Las Fierbinți fac stand-up la Harlequin Mamaia, pe 9 octombrie, de la ora 16:00 și de la ora 21:00. Prețul biletului este de 65 lei, acestea putând fi achiziționate de la barul restaurantului în maxim 24 de ore de la rezervare. Show-ul este interzis minorilor!

• Pe 9 Octombrie sunteți așteptați să vă distrați la un Oktoberfest marca Le Premier. Organizatorii s-au pregătit serios să vă impresioneze din nou papilele gustative, de data aceasta cu must din belsug, berbecuți sfârâind la proțap, ceaune cu tochitură și ciorbițe, plăcinte dobrogene sau cu dovleac și multe alte bunătăți. Prețul este de 79 lei/ persoană.

0
Ne-ar plăcea gândurile voastre, vă rugăm să comentați.x