În weekendul de Florii activitățile de recreere, relaxare și de petrecere iau locul monotoniei din timpul săptămânii! Surprindeți-vă prietenii și familia cu activități precum paintball, seri teatru și balet, stand-up comedy, campionat de fotbal, excursii în Dobrogea sau degustări dulci:

Vineri, 7 Aprilie

Evenimente diverse

• Sunteți așteptați la o „Călătorie prin viață” alături de Asociația Culturală Wild Art și Inomar Cluster.
Vernisajul va avea loc, vineri 7 Aprilie, începând cu ora 17:00, la Cofetăria Moesis by Angelo (Str. Mircea cel Batran,148A).

• La Constanța se dansează din nou pe ritmuri elene, astfel Seara lui Zorba vă invită la o Petrecere Grecească la Taverna Sârbului Constanța unde Antik Band va susține un program de muzică grecească live, iar Ansamblul Astras va avea o reprezentație de dansuri grecești cum numai ei știu să facă.
Detalii și rezervări la: 0731353353.

• Dan Badea vă așteaptă la un show de stand up comedy la Restaurant Pescăresc “Între Ape”. După toată porția de râs cu gura până la urechi oare mai puteți să mai cântați la karaoke?
Dacă răspunsul este afirmativ, rămâneți împreună cu Cristi și Armand after party cu surprize! Preț bilet: 30 de ron.
Info și rezervări: 0728328082/ 0727488470.

• „70’s Retro Party” by Club LEO Constanța Gaudium va marca, pentru o seară, întoarcerea în timp!
Sunteți invitați la primul eveniment cu scop caritabil al Clubului LEO Constanța Gaudium, pe ritmul hit-urilor anilor ’70!
Încasările evenimentului vor fi donate tinerei Claudia Elena, în vârstă de 19 ani, diagnosticată cu leucemie acută, pentru a o susține pe drumul ei spre însănătoșire.
Vă așteptăm în număr cât mai mare, pentru a ajuta împreună și, în același timp pentru a ne bucura împreună de vibe-ul anilor ’70.
Nu uitați pantalonii evazați și cămășile înflorate, fustele scurte, culorile și desenele psihedelice, iar noi vă vom aștepta cu accesorii în stilul anilor ’70, prin bunăvoința BRUNO the Funny Shop, în colțul dedicat pentru fotografii. Suntem cel mai nou club de tineri voluntari din Constanța și ne propunem să promovăm tinerele talente ale orașului nostru, așa că primul nostru evenimentul va fi deschis de trupa Sidra, într-un concert live.
Clubul nostru parent LIONS Constanța Balkanica ne va fi, de asemenea, alături.

Accesul se face, începând cu orele 20:00, pe bază de brățări achiziționate în avans sau în ziua evenimentului, cu valoarea de 20 de lei.
Vă așteptăm cu drag în Doors Club!

Contact:
Maya Serghi – 0726531546
Maria Constantin – 0734089690

Pentru cei care doresc să ofere donații suplimentare:
ASOCIAȚIA LIONS BALKANICA cu sediul în localitatea Constanța
CIF:RO32400196, contul nr. RO11BRMA0999100061287894 deschis la Banca Românească SA Sucursala Constanța.
Contact: Anamaria Zechiu – Ciorogaru, Presedinte.

Club

• Dacă e vineri, să fie folk… dacă e folk, să fie Folk & Rock Company! Sunteți așteptați vineri, începând cu ora 20:00, să petreceți o seară plină de muzică, condimentată cu mâncare chinezească delicioasă! Suport artiști: 10 lei.
Rezervări la: 0745.11.11.44 sau 0241.670.717.

• #BackToTheRoots revine cu forțe proaspete și chef de Hip Hop la Cuba Bar & Club! Un OpenMic & ODD Party marca #BackToTheRoots Constanța vă așteaptă vineri, 7 Aprilie, ora 20:00!
Invitați speciali:
Axon Turmentatu & RadOx
ADHD Crew!
Suport artiști: 5 ron.

• El Nino vă așteaptă la primul concert de lansare „BINECUVÂNTAT”, în club Heavens Hell, în data de 7 Aprilie!
Invitați: Samurai, Miru, DJ Gaga, Spectru
Petrecerea începe la ora 21:00, prețul biletului este de 20 ron.

• Fratelli Club Constanța vă face o propunere de nerefuzat: vineri, 7 Aprilie, pe scenă va urca frumoasa Antonia care va susține un concert inedit, cum doar ea știe să facă! Va fi o seară plină culoare, muzică, vibe-uri positive și o atmosferă incendiară! Sunteți așteptați începând cu ora 11:30!
Pentru rezervării și informații: 0725.510.000.

Sâmbătă, 8 Aprilie

Teatru

• O poveste clasică, cu păpuși clasice, pentru că indiferent de perioadă, copilaria are rădăcinile adâncite în poveștile clasice!

Vino să petreci clipe de magie cu toată familia. Cele mai bune preparate pentru o masă de prânz excelența și o piesă de teatru de păpuși cu adevărați profesioniști în arta sufletului, Trupa Suflețel.
E imposibil să traversezi copilăria fără să te întâlnești cu această poveste! Fără să știi și tu să răspunzi, aproape hipnotizat, la întrebările: “Dar de ce ai urechile așa de mari? Și de ce ai ochii așa de mari?”
Cum să nu îți fie dragă micuța fetiță, care se aventurează prin padure, veselă printre flori, copaci și ciupercuțe, cântând și scuturându-și zulufii? Cum să nu te înfiori când lupul ia locul bunicii? Doamne, câte emoții, până când cel mai de treabă vânător rezolvă toată situația!
Trupa SUFLETEL prezintă spectacolul de teatru de păpuși SCUFIȚA ROȘIE, sâmbătă, 8 Aprilie, ora 11:00, la restaurant Harlequin Mamaia.
Rezervări 0766 400 181
Bilet 25 lei de persoană.

• La Scoica Ballroom vă invită sâmbătă, 8 Aprilie, la o piesă de teatru intitulată Varșovia – Ghid Turistic, cu Maia Morgenstern în rol principal.
Prețul unui bilet este 30 Lei.

Evenimente diverse:
• Echipa Innovation Travel a creat excursiile în Dobrogea, din dorința de a reinvata și aprecia trecutul istoric precum și valorile sale inestimabile. Sunteți invitați să descoperiți împreună, pe lângă Delta Dunării, alte locuri fascinante din aceast colț de țară, locuri încărcate de istorie, care păstrează încă o parte a formării poporului român și a limbii române. Locuri accesibile tuturor însă foarte puțin știute.

Obiective Turistice:

– Mănăstirea Dervent
– Biserica și Peștera Sf. Andrei
– Adamclisi
– Crama de la Lipnița
– Insula Pacuiul lui Soare
Tarif: 199Lei/persoană
Tariful include:
Transport microbuz/ autocar
Ghid de turism însoțitor
Pranz și degustare de vin la Crama Ostrov

Pentru alte detalii suplimentare:
raluca@innovationromania.com sau 0724.200.070.

• Asociația Studenților Mediciniști și a Tinerilor Medici din cadrul Facultății de Medicină Generală Ovidius Constanța, are plăcerea de a vă invita să participați la Campionatul de Fotbal între studenți. Acest eveniment se va desfășura pe data de 8 aprilie în cadrul “Zilelor Facultății de Medicină”. /A.S.M.T.M.C.
Team Sign Up: Rusa George 0725911435.

• Esti licean și vrei ceva nou? Ce ai zice de un workshop de dezvoltare personală?
HOLA! este proiectul principal al ONG-ului Youth Academy și organizează workshop-uri de dezvoltare personală, dorind să aducă mai aproape de liceeni partea de învățare non-formală. Prin aceasta, ei își dezvoltă abilitățile, putând combina cunoștințele acumulate pe băncile școlii cu aptitudinile necesare unui elev de succes.
Ce aveți de câștigat?

Într-un mediu plăcut, alături de colegi de vârsta voastră, veți avea ocazia să descoperiți lucruri noi și interesante, care vă vor fi de mare folos în viitor. Se vor aborda teme precum:

PUBLIC SPEAKING
SCHIMBA-LUME
LEADERSHIP
VALORI
Și o cea de-a cincea temă va fi aleasă în funcție de opțiunile participanților expuse în formularul de înscriere.

Înscrierea se face prin completarea unui formular, iar taxa este de 40 de lei.
Puteți accesa formularul aici:
https://docs.google.com/forms/d/12wpEHSP4dpCwfS7Jp2ToY9fiIu0QUmmRAhsWb5Gk378/edit
Pentru mai multe detalii, cât și pentru înscrieri:
Local Team Leader:
Sorana Rida – 0771 550 258
Project Manager:
Mara Voiculescu – 0757 846 586.

• Sâmbătă, 8 aprilie 2017, ora 11:00 sunteți așteptați la ecranizarea unică a filmului Spre cer, la Cinema Cityplex Constanta. Intrarea este liberă!

• Înainte de Paște Șușote face o incursiune în deliciile dulci din Franța. Choco e’Bon ne tentează cu 3 deserturi franțuzești:

1. Tort Fraisier – 10 ron felia
2. Gateau Saint Honoré – 10 ron felia
3. Mendiants din ciocolata de casă cu fructe uscate, caju și nuci – 3 ron bucata

Pentru rezervări sunați la:
0721234769 – Oana
0731015070 – Alexandra.

Club

• Emeric Imre si Jimi El Laco nici nu ar mai fi nevoie de prezentare , de data asta, dupa succesul rasunator pe care l-a avut ultima data cand a fost la noi, Emeric se intoarce impreuna cu Jimi , o formula letala va putem asigura.
Va rugam sa sunati si eventual sa veniti sa va achizitionati biletele pentru ca locurile sunt limitate.
pret bilet 35 de ron
Info si rezervari
0727488470 / 0730588038.

Duminică, 9 Aprilie

Teatru

• Teatrul de Național de Operă și Balet Oleg Danovski are plăcerea de a vă invita la piesa “Cenușăreasa” de S. Prokofiev/J. Massenet, în regia si coregrafia
lui Horațiu Cherecheș și scenografia lui Cătălin Arbore. Preț bilet: 8 lei pentru copii și elevi, pe baza carnetului de elev vizat la zi; 15 lei pentru pensionarișsi studenți, pe baza talonului de pensie și a carnetului de student vizat la zi; 20 lei, 25 lei, 30 lei, 40 lei, în funcție de locul ocupat în sală.
Rezervări – 0241481460.

Evenimente diverse

• Cea mai colorată locație pentru jocuri de paintball își deschide larg porțile pentru cei care doresc să devină cetățeni de onoare.
Vino în data de 09.04.2017, ora 11.00 să te bucuri alături de noi jucând paintball cu prietenii sau colegii.
Ambianța va fi colorată muzical de DJ Mircea Nicula.
Alte surprize vor fi rezervate participanților.
Înscrierea pentru partidele de paintball se poate face la 0746 635 929. Tarif de participare: 50 lei /200bile.

• Teo, unul dintre cei mai tari comedianți din România, ți-a pregătit o seară plină de umor și bună-dispoziție în Racing Pub Constanța.
Duminică, 09 Aprilie, începând cu ora 19:30, ai STAND UP COMEDY de cea mai bună calitate! Runda doi începând cu ora 21:30.
Rezervări și informații: 0727 722 464.

• BB Center vă invită la „SUNT CREATIV, ÎN AȘTEPTAREA IEPURAȘULUI!”, un atelier creativ – recreativ de confecționat obiecte cu specific pascal, ce oferă copiilor posibilitatea de a-și pune în valoare abilitățile artistice. Aceștia vor realiza diverse obiecte decorative, vor picta figurine din ipsos, stimulând astfel gândurile pozitive, veselia și încrederea în propriile forțe.

Într-un cadru securizant, asistat de un specialist în psihologia educației, copilul are posibilitatea să comunice, să lege noi prietenii și să-și descopere noi talente practicând activități care îi oferă în același timp relaxare și distracție, simțindu-se astfel utili și creativi.
DURATA ATELIERULUI: 90 min.

Preț : 40 lei/ copil
În preț sunt incluse toate materialele. Copiii beneficiază de obiectele realizate în cadrul atelierului.
Înscrieri: alinaflorea@bbcenter.ro
Relații: 0733 462 057

0
Ne-ar plăcea gândurile voastre, vă rugăm să comentați.x