Luna Septembrie nici nu se resimte în Constanța și în stațiunea Mamaia, ci vine ca o prelungire a verii! Dacă te întrebi de ce, atunci noi îți propunem să participi la evenimente precum: Târgul Național de Produs Tradiționale sau Festivalul portului și dansului turco-tătar, la seri dedicate teatrului, la târgul de grădinițe din VIVO! Constanța sau ultimele petreceri din Mamaia dar și la redeschideri ale localurilor din orașul Constanța. Sunteți invitați să alegeți din mulțimea de evenimente:

Vineri, 8 Septembrie

Evenimente diverse

• Târgul Național de Produse Tradiționale, ediția I, Constanța, se va desfășura pe platforma Facultății de Științe ale Naturii și Științe Agricole, Universitatea Ovidius, zona Campusului universitar (platforma/parcarea din fața corpului B, Aleea Universității nr. 1).
În cadrul Târgului Național de Produse Tradiționale, ediția I, Constanța vor participa producători, membrii ai Federației Naționale a Producătorilor de Produse Tradiționale, din județele, Alba, Arad, Sibiu, Maramureș, Oradea, Suceava, Hunedoara, Vâlcea, Bistrița, București, Dolj, Sălaj, Argeș. Pe durata celor trei zile de desfășurare a evenimentului vor avea loc spectacole/reprezentații artistice ale etniilor dobrogene.

 

• Sărbătorește alături de C&A ultimele zile de vacanță!
Ești așteptat pe 8 septembrie în magazinul C&A, pentru a te bucura de cel mai cool BACK TO SCHOOL. Vor fi pentru tine ateliere de creație marca Club Amicii, un photo booth distractiv și multe alte suprize.
Distracția începe la ora 16:00!

 

● My Way Caffe te invită vineri la mare petrecere deoarece se redeschide și vrea să aibă alături cât mai mulți oameni veseli și dornici de distracție.
DJ Muf îți propune o călătorie în lumea muzicii, iar intrarea este liberă pentru toți amatorii de vibe-uri bune.

Club

• Sunset Party in the clouds se ține vineri, 8 Septembrie, la ora 17:00 la Sky View Bar-Hotel Parc Mamaia.
Va fi un rooftop party cu muzică bună, oameni cool, atmosferă pe masură!
La pupitru va fi invitat Rammon, care va întreține atomsfera cu melodii disco, funk, jazz.

• După succesul fenomenal al ultimei ediții GLOW IN THE DARK și la cererea multor persoane, s-a decis să înceapă un nou concept de party!
Pe lângă stilul de muzică cu care v-ați obișnuit la Glow In The Dark, organizatorii vor introduce și un stil ORIENTAL! Astfel, DJ Turris va încinge atmosfera cu ritmurile muzicii machidonești, arăbești și grecești.
Pentru bilete, informații, rezervare masă, sunați la numărul 0774602824 sau dați mesaj pe pagina de Facebook GLOW EVENTS.

● Café del Mar vă invite la un weekend de Septembrie incendiar, care să nu vă lase să simțiți că a trecut vara! Petrecerile vor continua, iar vinery, la Fridaylicious sunteți așteptați începând cu ora 23:30.

Sâmbătă, 9 Septembrie

Teatru

● Pe 9 septembrie, de la ora 13:30, Teatrul de Pică se află la Constanța, în cadrul Festivalului Internațional de Teatru Independent Constanța, ediția a II-a, 2017, în secțiunea OFF. Vă așteptam, așadar, la Sala Studio a Teatrului National de Opera și Balet „Oleg Danovski” din Constanța spre a vă bucura de teatru.
„Lasă-mă să te sărut!” („Portrete I”) este prima producție a companiei independente „Teatrul de Pică”, din București. Spectacolul reunește 5 actori tineri care și-au dorit să aducă teatrul mai aproape de inima publicului. Astfel, în câteva cadre asemănătoare unor diapozitive vii, cei 5 interpreți prezintă publicului portrete umane extrem de adevarate și contemporane.
Intrarea este liberă!

Evenimente diverse

• Sâmbătă, ora 6:30 echipa Fit Arena Studio vă așteaptă la o ora de Relaxare și Tonifiere, pe plajă, în spatele Universității Spiru Haret. Vrei să începi weekendul într-un mod placut? Ești așteptat!
Participarea la acest eveniment este gratuită pentru membrii clubului, iar pentru persoanele din afara clubului, 20 lei. Pentru înscrieri 0770848349 sau la recepție.

● Ofera-i copilului tău alternativele de care are nevoie.
Cele mai bune grădinițe din Constanța își dau întâlnire pe 9 și 10 septembrie în VIVO Constanța! Acestea își vor prezenta oferta educațională și activitățile extrascolare, iar tu vei putea să îi oferi celui mic cele mai interesante alternative.
Îi puteți vizita în zona intrării numarul 3, în intervalul 10:00 – 21:00.

● Nouă weekenduri consecutiv Trupa Zbumzzi a pregătit cel mai interesant și longeviv show de animație din Constanța. Cei mici dar și cei mari sunt asteptați la ultimul weekend de „Hip Hip Zbumzzi-We Love to Play”, pe 9 și 10 septembrie, între orele 10.00-16.00, în Parcul Tăbăcarie, susținut de Trupa Zbumzzi în mod gratuit!
Programul cuprinde facepainting, spectacol de dans cu studenți și absolvenți de la secția „Coregrafie” a Facultății de Arte din cadrul Universității OVIDIUS Constanța, joculețe interactive de stimulare a memoriei și atentiei. La atelierele de teatru copiii vor avea parte de exercitți specifice artei actorului cu studenți și absolvenți ai Facultății de Arte din cadrul Universității OVIDIUS Constanța.

● Uniunea Democrată a Tătarilor turco-musulmani din România organizează Festivalul Portului, Dansului și Cântecului popular turco-tătar, ediția a XXXIII-a. Sunteți așteptați începând cu ora 19:00 la Casa de Cultură a Sindicatelor din Constanța.
Intrarea este liberă!

● Sunteți așteptați cu mic, cu mare, pe stadionul Viitorul din Constanța pentru meciul FC Viitorul contra FCSB. Haideți să le facem galerie băieților și să ne bucurăm de meci!

● Spectacolul istoric „Exilul lui Ovidius la Pontul Euxin” este realizat după un scenariu original, documentat istoric. Pentru spectatori va fi o adevarată lecție de istorie care, trăită atât de aproape de actori, cascadori și cai, reprezintă mai mult decat orice carte citită despre evenimentul respectiv.Spectacolul va avea loc începând cu ora 21:00.

Club

• Sâmbătă , 9 Septembrie va fi inaugurată deschiderea noului an școlar într-o atmosferă specific, de petrecere!
Evenimentul este susținut de DJ KRONK, care pregătește multe bunatăți în materie de muzică. Din experiența petrecerilor organizate de Heavens Hell, sigur distracția se va întinde până la orele dimineții.
Intrarea este liberă!

● Sunteți pregățiti de ultimul eveniment al acestui sezon marca Princess Summer Club?
Moonlight: Back To School este un eveniment dedicat tuturor persoanelor care vor să înceapă noul an de muncă într-un stil pe care Princess Summer Club vi-l oferă!
Accesul în locație se va face pe bază de brățări. Acestea se pot achiziționa de la intrare în seara respectivă la prețul de 30 lei sau de la unul dintre distribuitorii echipei L’Events până pe data de 8 septembrie, la prețul de 20 lei.

Duminică, 10 Septembrie

Evenimente diverse

• Șușote vă invite duminică, ora 10:00 la un atelier interesant de quilling. Intrarea este liberă pentru toți curioșii care sunt pasionați de handmade.

• Pentru că școala începe cu nerăbdare, Paintball City s-a gândit să deschidă porțile unei școli colorate de weekend: Școala de paintball!
În fiecare duminică, vor preda jocul de paintball cu teorie și practică pentru 6 elevi cu vârsta de 14+ din sșolile din Constanța și localitațile limitrofe.
Vă puteți înscrie copiii pe office@paintballgamescta.ro
Participarea elevilor este gratuită, fiind nevoie doar transportul acestora în locația Paintball City – Constanța.

● Jucătorul momentului, LIAD KOTLARKER, alături de super jucatorii de la Kendama Israel – DAVID VIDISLAVSKI, AVIRAM LUGASSI și OLE BOHL ajung pe 10 septembrie în VIVO! Constanța.
Vino sa le faci o întâmpinare pe cinste și să vă distrați alături de ei. Concursuri, premii surpriză, super kendame, invitați surpriză, autografe, poze și șansa să te joci cu LIAD, la evenimentul organizat de Depozitul Kendama. începand cu ora 14:00.
Detalii pe: https://goo.gl/At7ck2