Peste tot a început să miroasă a brad, a nuci coapte și a portocale, ce să mai… a început să miroasă a Crăciun! Orașul și-a îmbrăcat mantia de luminițe colorate și, parcă, nicicând nu a fost mai frumos și mai festiv. Bucuria se resimte pretutindeni iar venirea weekendului îi înveselește și pe cei mici și pe cei mari, deopotrivă. Pentru recreația de weekend vă puteți alege dintre: workshopuri tematice, teatru, stand-up comedy, concerte, spectacol de păpuși sau de magie și multe alte activități interesante!

Joi, 8 Decembrie

Teatru

• O premieră națională urcă pe scena Harlequin Mamaia joi, 8 decembrie, de la ora 21.00: „Nu înțeleg ce se întamplă”, o comedie despre două femei care habar nu au că au o relație cu același bărbat. Din distribuție fac parte Sidonia Bogomaz și Ioana Ancuța Vochin. Regia: Andrei Cotarcea.
Rezervări la 0766 400 181
Biletul costă 35 lei.

Evenimente diverse

• La BB Center Decembrie este plin de magie, așadar organizatorii vă așteaptă timp de 2 săptămâni să petreceți alături de personaje frumoase, să cântați colinde, să împodobiți brăduți și să învățați limba engleză.
Program:
10:00-10:20-grupa 6 luni-1 an, la sfârșitul cursului 10-15 minute cei mici se pot juca, iar mamele pot socializa, cost curs 20 lei sau pentru cine dorește abonament, acesta are 4 ședințe și costă 80 lei;

11:00-11:30-grupa 1-2 ani, la sfârșitul cursului 10-15 minute cei mici se pot juca, iar mamele socializa, cost curs 30 lei sau abonament care are 4 ședințe și costă 120 lei.

• Basic Shift nu e un curs despre „Ce” cât e un curs despre „Cum” să faci un lucru bine, în ciuda problemelor din viața de zi cu zi. Cursul va avea loc în Constanța, joi 08 Decembrie 2016, începând cu orele 18:00. Locația va fi anunțată în curând. Pentru înscrierile efectuate între 1 – 8 decembrie, prețul este 230 lei, respectiv 150 lei (pentru cei care au mai participat). Pentru înscrierile efectuate în ziua cursului, 08 Decembrie, prețul se dublează (300 lei, respectiv 200 Lei). Este nevoie de o confirmare direct către persoana de contact- Diana Popa: 0729.833.146.

• Neuron English vă invită la o seară de socializare, în jurul unui pahar de vin Chateau Vartely oferit de INDIVIDIO și a bucatelor alese oferite de TIMELESS.

Evenimentul are loc în data de 8 decembrie, începând cu ora 18:30 la sediul Neuron English. Costul de participare este de 50 de lei/persoană. Pentru rezervări și înscrieri sunați la 0728 18 18 88 sau trimiteți mesaj la email hello@neuronenglosh.ro.

• IMPROvCOMEDY sunt o trupă de teatru de improvizație cu 4 băieți și o fată. Adică voi faceți propuneri decente și ofertante și iese un show cu regie, scenografie și replici făcute pe loc. Cam cum? Cam bine, de fiecare dată iese altceva.
Daca te-am făcut curios, nu-ți rămâne decât să vii la show-ul de IMRPOV- STAND- UP- COMEDY, la Racing Pub Constanța, joi, 8 decembrie, de la ora 19:30.
Gheanu, Sabin, Bucălae, Varză și Ioana vă asigură că o să râdeți inteligent și copios!
Preț bilet: 35 RON/ Persoană;
Rezervări și informații: 0727 722 464.

Club

• Camibo în parteneriat cu Asociația studenților Academiei Navale vă invită pe 8 decembrie începând cu orele 22:00 la Fratelli la cea mai mare petrecere marinărească. Împreună veți alege cei mai frumoși 2 marinari boboci ai ANMB.
Ofertele pentru seara de 8 decembrie sunt: 190 lei Vodka/whiskey + Granini/4 Cola sau 210 lei Vodka/whiskey + 4 energizante/4 sticle de apă plată.
Una din surprizele serii este Criss Blaziny.
Pentru bilete: 0736690090- David, prețul acestora fiind de 20 lei în avans sau 30 lei la intrare.

Vineri, 9 Decembrie

Evenimente diverse

• Andrei Roșu este atlet de anduranță, recordman mondial, tată a doi copii, organizator de evenimente sportive și caritabile, blogger și vorbitor inspirațional – se consideră „doar un om obișnuit care realizează lucruri neobșinuite”.
El te așteaptă vineri, 9 decembrie, începând cu ora 19:00, la magazinul iSTYLE din Maritimo Mall, pentru a-ți împărtăși povestea lui și ‘superputerile’ care l-au ajutat să termine cu succes cele mai dure competiții de pe planetă, la Polul Nord, în Antarctica, în Himalaya și Sahara, să traverseze înot Canalul Mânecii sau să parcurgă 10 Ironman în 10 zile. Vă puteți înregistra gratuit pentru acest eveniment pe pagina: http://magazine.istyle.ro/events/andrei-rosu-constanta/.

Club

• Cum petrecerile se țin lanț la #ArthurPubConstanța, weekendul începe în forță cu un concert live de excepție suținut pe 9 decembrie de trupa Crossover. Petrecerea începe la ora 21:00, iar intrarea este liberă!

• Dacă nu știi unde să îți serbezi ziua de naștere, Princess Club Constanța vine cu o ofertă greu de refuzat. Tu adună-ți prietenii pentru a petrece, iar Princess Club îți oferă din partea casei o sticlă de whisky/Vâvodka și șampanie!

• Vineri, 9 Decembrie, sunteți așteptați la unul dintre cele mai așteptate evenimente, Serata (Aromanian & Greek Night) în locația Breeze din orașul Constanța!
Muzica live va fi susținută de Formația Samarina/Nikolaos Papadopoulos/Leonidas Mitro. Prețul biletului este de 25 lei.

• Fratelli aniversează 6 ani! În cinstea acestei zile speciale, ești așteptat începând cu ora 23:30 să petreci alături de Feli&Band, cu un concert live care va face noaptea memorabilă!

Sâmbătă, 10 decembrie

Teatru

• În parcul Tăbăcărie se organizează un spectacol interactiv în care toți copiii de grădiniță și nu numai, sunt invitați să descopere împreună cu Claudia și Vlăduț, care-i cel mai frumos anotimp. Toți invitații participă cu voioșie la toate acțiunile poveștilor ce aparțin fiecărui anotimp. Sunt povești deja cunoscute din lecturile ascultate la grădiniță sau acasă, dar aici, pe scena teatrului, prind viața dăruită cu talent de câțiva tineri actori ai teatrului constănțean.

• Va invităm la spectacolul “COVRIGI, COLINDE, CLOPOȚEI“, un spectacol cu păpuși, cu obiceiuri, colinde, capră, ursul, plugușorul, moși și alte tradiții vesele românești!
Sâmbătă, 10 decembrie, ora 11:00, la restaurant Harlequin Mamaia. Totodată repetați câteva colinde și voi să le cântați împreună cu protagoniștii, care vor împărți dupa obicei, nuci și colăcei! Prețul unui bilet este de 25 lei de persoană, atât pentru copii, cât și pentru adulți.

Evenimente diverse

• Sunteți invitați cu mic cu mare pe data de 10 decembrie la Casa de Cultură CONSTANȚA la ora 11:00 sau la ora 14:00 la un SPECTACOL DE MAGIE cu apariții și dispariții de animalute, cu porumbei și iepurași, levitație și multe alte surprize.
Alături de Magicianul Adrian vor veni invitații speciali de la Disneyland, mascotele MICKEY ȘI MINNIE MOUSE, ANA, ELSA ȘI OLAF care vă vor încânta prin cântece și dansuri. Totodată veți putea vedea și un show spectaculos cu lasere și lumini.

• Sâmbătă, 10 decembrie, începând cu orele 20:00, Voila Restaurant vă invită la un concert de Pian, în spiritul Crăciunului, alături de Elena Gatcin și echipa Voila.
De asemenea, Crama Cotnari va oferi o degustare, pentru voi, a celor mai bune etichete. Vă sunt pregătite premii și surprize, în cadrul Tombolei Voila!

• Chester’s Gaming Lounge vă invită la un weekend dedicat FIFA 17! Sâmbătă, 10 decembrie, va avea loc un campionat 1 vs 1 iar duminică, unul de 2 vs 2!
Concursul va fi de tip campionat, cu premii în bani!
Înscrierea este 20 RON/persoană, respectiv 50 RON/echipa, bani care intra în totalitate în fondul de premiere. Se premiază primele 3 locuri, la fiecare campionat.

Duminică, 11 decembrie

Evenimente diverse

• Dragi părinți, implicarea voastră în procesul terapeutic al copilului este vitală. Parinții sunt o resursă foarte importantă pentru dezvoltarea și evoluția copiilor și adolescenților. Adolescența este o perioada de criză de identitate de aceea, acest Workshop este destinat tinerilor cu vârste cuprinse între 13 – 18 ani. Seminariile se desfășoară interactiv, cuprinzând activități în echipă sau individual, respectându-se contextul de grup. Modulul cuprinde 8 seminarii, a câte 2 ore și se desfășoară interactiv, cuprinzând activități în echipe, cât și individual, respectându-se conceptul de grup.
Preț: 30 Ron/ ședință,
Pentru detalii și înscrieri puteți contacta la telefon: 0744508294, 0725621662.

• Creativitatea este o parte importantă din noi toți dar nu toți o explorăm în aceeași măsură. Așa că la Șușote ești așteptat duminică la ora 14:00, să descoperiți prin intermediul creativității, culorilor și al mișcării, într-un mod sensibil, inspirat și adaptat la fiecare dintre noi.

Acesta este un atelier dintr-un lung șir de ateliere în care ne dăm voie să fim creativi, să atingem starea de copil în călătoria noastră pentru a atinge și manifesta bucuria!
Atelierul este susținut de:
Marina Tănase – Psiholog, specializat în Art Terapie Phronetik
Pentru detalii și înscrieri puteți trimite un mesaj privat, la adresa: marina.tns@gmail.com.

• Muzeul de Artă Constanța organizează un eveniment caritabil, un concert de colinde, cu participarea copiiilor de la Colegiul Național de Arte “Regina Maria”. În holul muzeului va avea loc o expoziție cu vânzare a lucrărilor beneficiarilor Centrului de zi ARCA. Fondurile obținute vor fi donate Centrului de zi ARCA pentru persoane cu dizabilități. Preț bilet: 20 lei. Biletele se pot procura de la Centrul de zi ARCA, sau, în ziua spectacolului, de la Muzeul de Artă Constanța. Relații la telefon: 0744349303.

• Duminică, 11 decembrie, la Racing Pub Constanța este despre stand-up comedy, de cea mai bună calitate!
VIO și SORIN PÂRCĂLAB te invită la 2 show-uri inedite de la ora 19:30 și 21:30!
Preț bilet: 35 lei/persoană,
Rezervări și informații: 0727.722.464.

Club

• Doors Club îți propune un show muzical vesel și relaxant, în compania lui Mihai Mărgineanu și a „bandei” sale de elită. Muzica lui Mihai Mărgineanu este inspirată din folclorul urban, unele melodii fiind preluări ale unor cântece vechi de pahar, iar altele fiind creații proprii în același gen. Versurile sale sunt adeseori explicite, conținând cuvinte necenzurate. Prețul unui bilet este 60 de lei. Biletele se pot achiziționa în avans, la sediul clubului, începând cu data de 5 decembrie.

0
Ne-ar plăcea gândurile voastre, vă rugăm să comentați.x