Ce facem în weekend?
Pentru că weekendul este aproape și pentru că știm că de abia aștepți ziua de vineri, astăzi ți-am pregătit o selecție a celor mai interesante evenimente ce se vor desfășura pe parcursul acestui sfârșit de săptămână.
Concert Direcția 5, piese de teatru și de balet, stand-up comedy cu binecunoscutul Costel, degustare de vin, ședințe de yoga și multe altele te așteaptă să le descoperi în acest weekend.

Vineri, 9 Februarie

Evenimente diverse

● Dacă ești tânăr antreprenor și vrei să cunoști oameni din Constanța cu aceleași interese că și tine, esti așteptat în fiecare marți la Biz Coffee.
Nu uita cartea de vizită!
● SESIUNE DE FORMARE a cadrelor didactice în cadrul proiectului național ABC-ul emoțiilor 2017-2018
Agenția Națională Antidrog prin Centrul de Prevenire, Evaluare şi Consiliere Antidrog Constanța implementează în anul școlar 2017-2018, proiectul național “ABC-ul emoțiilor” 2017-2018, proiect ce are drept scop formarea și consolidarea abilităților emoționale cu rol de factori de protecție în prevenirea consumului de droguri, punând accent pe: conștientizarea de sine, abilități de comunicare asertivă, gestionarea emoțiilor negative, abilitatea de a face față presiunii grupului și de adoptare a deciziilor pentru o dezvoltare sănătoasă.
Proiectul, derulat în parteneriat cu ISJ Constanța și CCD Constanța, presupune organizarea unor sesiuni de formare adresate cadrelor didactice implicate, care ulterior vor susține un număr de 6 (șase) activități dedicate copiilor (școlarilor de clasa I și a II-a).
Astfel, asis.soc. Mircea Elena și insp.adm.pub. Păruș Alina Teodora, formatori autorizați ANC din cadrul CRPECA Constanța vor susține în data de 09 februarie, la sediul CCD Constanța, sesiunea de formare a unui număr de 35 de cadre didactice din unitățile de învățământ din județul Constanța.

● Ce zici de o Degustare de Vin la Crama Rasova?

Profităm de ocazie că este vacanță și vineri evdam din oraș pe la ora 13, facem o tură, va îmbarcăm în mașînă și fugim pe autostrada spre Cernavodă unde pe malul Dunării ne așteaptă Crama Rasova.

Vom avea parte de o poveste și o vizită completă a locului magic în care se face vinul. Cei de la Cramă, experți în domeniul lor de activiate, ne-au ofertat o Degustare de Vin și bunătăți pentru o experiență completă și perfectă!

Prețul este 180 lei de persoană (120 lei de persoană degustarea și 60 lei transportul dus-întors) Există o condiție să fim un grup de minim 4 persoane. Se achita integral în momentul înscrierii, cel târziu până în ultima joi, înainte de aventura, adică 8 februarie.
Plățile se pot face prin bancă (prin transfer sau depunere în cont):
Nume: Asociația „Off-road în Dobrogea”
CIF: 28472160
Cont: RO36 BRDE 140S V979 5261 1400
Banca: BRD Mangalia
cu mențiunea “cramă numele tău” și trimite dovadă plății la offroadindobrogea@gmail.com, apoi vei primi factură pe e-mail.

● Sunteți așteptați cu drag la o ședința de Yoga energizantă și plină de bucurie.
Veți putea realiza împreună posturi pentru eliminarea oboselii fizice și mentale, care vor stimula sistemul circulator și vor relaxa sistemul nervos.

Nivel: all levels (nivel 1 și 2)
Durata: 90 min

Rezervă-ți locul la 0754 820 750.

**Prețul unei ședințe plătită individual este de 50 lei.
Abonamentul de 4 ședințe este 150 lei (o ședința gratuită)
Abonamentul de 8 ședințe este 300 lei (două ședințe gratuite)
Abonamentul All You Can Yoga este 450 lei (până la 15 ședințe).
Mai multe detalii pe: https://www.facebook.com/events/274378616427058/.

 

Club

● Direcția 5 vine în Constanța în restaurantul En Provence!
Biletele se pot achiziționa de la restaurantul En Provence, începând cu dată de 12.01.2018, între orele 17-20, prețul fiind de 90 lei.
Pentru alte detalii puteți suna la numărul de telefon: 0720.00.11.00.
● Vineri, 9 februarie 2018, colectivul Discotecă se întoarce în Doors Club pentru o noapte de muzică fabricată în România în perioada anilor ’60-’90. Invitatul special este CORINA CHIRIAC, care va susține un recital extraordinar în cadrul evenimentului.
Artist cu o carieră impresionantă, CORINA CHIRIAC a marcat decenii întregi de muzică uşoară românească. De la primul ei succes, cîştigarea, în 1970, a influentului show TV Steaua fără nume, şi pană la Trofeul Festivalului de la Mamaia, adjudecat în 1988, cu puţin timp înainte de plecarea din ţară, dar și la activitatea recentă, ea este unul dintre cele mai importante staruri ale muzicii din România.

https://www.facebook.com/discROteca
https://www.facebook.com/CorinaChiriacPaginaOficiala

Timetable:

Ora 20.00 Wam-up cu Discotecă DJ crew
Ora 21.00 Recital Extraordinary CORINA CHIRIAC
Ora 22.00 DJ set Discotecă: muzică românească din anii ’80-’90.

Sâmbătă, 10 Februarie

Teatru

● Teatrul de Național de Operă și Balet “Oleg Danovski” aduce pe scenă, „Spărgătorul de nuci” de P.I. Ceaikovski.
Coregrafia
GHEORGHI KOVTUN

Scenografia
NATALIA KORNILOVA

Soliști
ADRIAN MIHAIU, MIZUKI KUBOTA, HORAȚIU CHERECHEȘ, SHIGEYUKI KONDO, KEITO SHIMOMURA, MAYU TAKAHASHI

Asistent coregrafie: Monica Cherecheş

Preţ: 8 lei pentru copii şi elevi, pe baza carnetului de elev vizat la zi; – 15 lei pentru pensionari şi studenţi, pe baza talonului de pensie şi a carnetului de student vizat la zi; – 20 lei, 25 lei, 30 lei, 40 lei, în funcţie de locul ocupat în salǎ.

Programul agenției de bilete TNOB Oleg Danovski Constanta
LUNI – VINERI
11:00 – 17:00 în zilele fără spectacole
11:00 – 17:00, 17:45 – 18:30 în zilele cu spectacole

 

Evenimente diverse

● New Force of Dance va invită la un curs de dans exotic: dansuri indiene.
Profesor va fi Laura Bogorodea.
Pentru detalii puteți suna la numărul 0723620895.
Preț 80lei*/lună/2sedinte pe săptâmână – * pentru achitarea abonamentului în avans până pe 15 ale luni.

• Alex Caranfil va invită la un curs de fotografiere, pentru toți pasionații.
Cea mai bună modalitate de a învăța este să te simți bine în același timp. Nu veti sări nici peste părțile plictisitoare dar acestea vor fi la inceput. Așadar acesta este programul unui workshop care se vrea altfel.

Sâmbată:
10:00 – vom începe să ne cunoaștem la o cafea
10:30 – partea teoretică
– echipamentul meu
– lumina naturală
– lumina continua
12:00 – partea pratică
14:00 – prânz
15:00 – 18:00 – continuarea parții practice
21:00 – party & shooting

Duminică:
12:00 – 15:00 editare

Workshop-ul se va ține cu minim 8, maxim 12 participanți. Cazarea este inclusă pentru cei din afara județului Constanța. Prețul workshop-ului este de 600 Lei.
● Sâmbătă, 10 februarie 2018, poți să te delectezi cu mirosul cafelei proaspăt macinatela B29 Photography & Events! Gazele te așteaptă cu muzică bună, ciocolată caldă, decor cu flori și poze minunate în prima florărie și cafenea din Constanța!

Coffee Love Memories!

Gazdă primitoare; Ana’s flowers&coffee shop
Degustare de cafea și ciocolată caldă din partea Pedron Caffe
Fotografii gratuite oferite de B29 Photography & Events
Muzică live – trupa Thumbs Up

● O sâmbătă reușită are la bază și muzica din folclorul românesc ce ne aduce aminte de vremuri de demult apuse, dar foarte îndrăgite de noi toți, purtătoare de voie bună și distracție.
10 Februarie, orele 20.00, nu ratați o petrecere marca Voila și 1 sejur la Munte în 2!
Rezervări la 0742388388 și 0241485871.

 

Club

● La Revolucion (pe Bulevardul Mamaia, numărul 21), va invită la aniversarea de 3 ani.
În prețul consumației de 50 RON este inclusă și intrarea, iar pe lângă brățară veți primi tokens pe care le puteți folosi la bar. Pregătiți-vă pentru surprize, suntem siguri că nu veți uita noaptea asta!
Există locuri de parcare în fața locației, precum și garderobă interioară.
Se da startul distracției de la orele 23:00 și menționăm că odată ajunși la capacitate maximă, va funcționa pe principiul unul ieșit, unul intrat.
Varsta minimă de acces este de 20 de ani.
Pentru orice informații cât și pentru rezervări puteți contacta organizatorii la numărul de telefon 0770 443 061.

Duminică, 11 Februarie

 

Evenimente diverse

● Duminică 11 februarie vă invităm la Atelierul Pictor să îmbinăm culoarea și emoția pictând pe sticlă mandala LOVE.

Taxa: 50 lei (include toate materialele necesare). Înscrieri la telefon: 0241 546 407 sau pe pagina de facebook, prin mesaj. Înscrierea este obligatorie. Vârsta minimă 14 ani.

Evenimentul incepe de la ora 11.

● Duminică, 11 Februarie, de la ora 12:00 la Sala Sporturilor din Constanța continuă meciurile tari din Liga1 de Baschet Masculin, Faza Semifinală! CSM Mediaș vine în arena de la malul mării pentru a susține meciul cu BC Athletic Constanța!
Meci greu și dificil pentru Gladiatori dar cu o singură variantă: victoria!

• Duminică, de la ora 18:00, Amelia Stănescu vă propune o discuție liberă și neconvențională despre artiștii care au urcat pe scena clubului Doors. Povești de viață și întâmplări de culise.

Motivul principal este lansarea volumului „Culise și galanterii – Doors Club Style”, Editura Zona Publishers, Iași, 2018.
Portrete/ Interviuri/ Întâlniri/ Testimoniale – o carte cu și despre artiștii care au concertat la Doors Club Constanța sau pe scenele celor două festivaluri de la White Horse, Costinești (Out Of Doors Fest sau Folk Fest Remember Costinești). Provocări, emoții, poezie, spirit, agițatie, atmosferă boemă.

Invitați ai serii și personaje tomitane ale cărții: Aida Tavitian, Daniel Iancu, Walter Ghicolescu.
Moderator: Sorin Lucian Ionescu.

Info și rezervări la telefon: 0763661622.

• Pe 11 Februarie de la 18:30 sau 21:00 ai Stand-up comedy la Racing Pub Constanța!
COSTEL îți oferă 2 show-uri pline de umor spumos care te vor suprinde.

Rezervări și informații: 0727 722 464

Informații suplimentare:
*Rezervările sunt valabile doar în momentul achiziționări biletelor!
*Așezarea în sala se face în funcție de momentul sosirii în ziua show-ului și de numărul de locuri care este limitat, mesele nu se aleg înainte!