Soarele de septembrie, puțin mai blând decât în vară, încălzește încă nisipul, în așteptarea turiștilor. După o vară fierbinte cu zile minunate și lungi, toamna ajunsă pe litoral vă pregătește evenimente interesante și captivante. Puteți admira minunatele nave în cadrul Regatei Marilor Veliere, să susțineți echipa României la Campionatul Național de Bob, să participați la triatlonul “Beach Run”, să vă relaxați prin yoga sau pilates pe plajă, dis de dimineață ori să vă delectați auzul, la ceas de seară, cu piese proprii sau coveruri cântate în grădina Șușote.


Evenimente diverse:

• Unul dintre evenimentele cele mai așteptate și iubite atât de constănțeni, dar mai ales de turiști, este Regata Marilor Veliere. Evenimentul face parte dintr-o serie de regate internaționale ce se desfășoară an de an, începând din 1956, sub egida Sail Training International. Anul acesta sunt așteptate la start 15 veliere din 6 țări, cu un total de peste 1.000 membri de echipaj. Toate navele prezente în port vor putea fi vizitate pe 8 septembrie între orele 14 și 20, vineri, 9 septembrie și sâmbătă, 11 septembrie toată ziua, dar și duminică până în ora 12.

• Campionatul Mondial de Bob și Skeleton se desfășoară în Mamaia, între 8-11 septembrie, Echipa României la Bob va concura alături de alte 11 națiuni care au confirmat prezența la competiție și anume: Austria, Brazilia, Croația, Cehia, Germania, Olanda, Rusia, Slovenia, Elveția, Suedia și Statele Unite ale Americii. Piațeta Casino Mamaia va găzdui antrenamentele echipelor, începând cu oră 17:00, iar joi, 08 septembrie, se deschide oficial campionatul, începând cu oră 18:00.

Vineri, 9 septembrie:


Evenimente diverse:

• La Gravity Park are loc concursul national de sporturi extreme, aflat deja la cea de-a 5-a ediție. Sunteți așteptați la compețiile de skate, role, bike, climbing, scooter (trotinete), parkour și fotografie, premiile puse în joc fiind de 6400 euro. Înscrierile se fac online pe: http://www.gravitypark.ro/gsj/inscrieri/.

• Șușote vă invită de la ora 21:00 la spectacolul “Eu și mama, în oglindă”, eveniment organizat de Semicercul Artei. Costul este de 5 lei, suport pentru artiști.

• Vineri, 09 septembrie, în sala Flămânda se va desfășura turneul de 1 la 1 intitulat “The ONE – Tomis Battle”, competiție în care cei mai buni jucători de baschet se vor înfrunta 1 la 1 pentru titlul de cel mai bun. Evenimentul va începe la ora 18:00, intrarea este liberă.


Club:

• Dacă este vineri, petrecerea din Café del Mar, #Fridaylicious, ia amploare. Petreceți alături de prieteni și de DJ MK33, într-o atmosferă plăcută toată noaptea de vineri. Sunteți așteptați începând cu ora 21:00.

Sâmbătă, 10 septembrie:


Evenimente diverse:

• Constanța Streetplay Tomis Battle, ultimul turneu din seria de vară se va disputa în zilele de 10 și 11 septembrie, în Sala Sporturilor din Constanța. Înscrierile au început de luni 5 septembrie, de la ora 15:00, pe site-ul www.3la3.ro. Cu premii în valoare totală de peste 20.000 de lei, printre care amintim: un cec în valoare de 5000 de lei pentru câștigătoarea categoriei de elită la seniori, Constanța Streetplay este o competiție de rang internațional, unde jucătorii pot acumula puncte în clasamentul FIBA 3×3 World Rankings.

• La BB Center, prin programul Bailegria, învățarea unei limbi străine (spaniola) este amuzantă și mult mai ușoară, deoarece te folosești de dans și muzică în procesul de învățare. La eveniment pot participa copiii cu vârste între 3-6 ani. Prima participare costă 35 lei/ copil, iar un abonament este de 120 lei / lună.

• Sâmbătă, 10 septembrie, sunteți așteptați la ediția a II-a a Crosului de seară “Beach Run”, un eveniment parte din TriChallenge 2016 – cel mai mare concurs de triatlon din Europa de Est și Balcani. Startul se dă la ora 17:30, cu cros pe distanță de 4 kilometri ce se va desfășura pe promenada și plaja din Mamaia.

• Pe iubitorii de sport, Blue Beach îi întâmpină cu Pilates pe plajă, la nivel de începător. Accesul este gratuit, începând cu ora 10:00, până la ora 11:00, echipamentul constând doar într-un prosop și o saltea.


Club:

• Club 13 vă invită la un concert Breathelast, o formație de hardcore-metal, înființată în anul 2010. Prețul de intrare este 20 lei iar doritorii sunt așteptați începând cu ora 20:00.

• În Heavens Hell sunteți așteptați la Back2School Party, începând cu ora 22:00. Ținuta recomandată: uniformă școlară imporvizată. Organizatorii au anunțat shot-uri din partea casei pentru toți “elevii” și “profesorii” care știu să se distreze.

Duminică, 11 septembrie:


Evenimente diverse:

• Duminică, 11 septembrie, va avea loc o strângere de fonduri pentru împlinirea a 60 de ani a Bisericii Betel, prin organizarea unui târg de toamnă, cu bunătăți: gemuri, dulceață, zarzavaturi și prăjituri de casă. Sunteți așteptați începând cu ora 12:00.

• În grădina Șușote, începând cu ora 21:00, se vor auzi compoziții proprii, dar și coveruri ale adolescenților pasionați de muzică. Intrarea este liberă!

• La Zoom Beach, duminica începe cu yoga cu Gloria Ciolachi. Sunteți așteptați de la ora 9:00 cu prosop și saltea, de restul se vor ocupa organizatorii. Participarea se va face sub formă de donații.

0
Ne-ar plăcea gândurile voastre, vă rugăm să comentați.x