Rețeta de succes a acestui weekend: lăsați-vă grijile acasă, adăugați 1 kg de zâmbete, 3 căni de relaxare, 1 borcan de voie bună, 5 pliculețe de soare, multe poze și prieteni după gust. Și pentru ca totul să decurgă perfect, vă puteți insera în planurile dumneavoastră de sfârșit de săptămână și unul sau mai multe evenimentele care se petrec acum în Constanța și în stațiunea Mamaia. Vor fi seri culturale, show-uri de stand-up comedy, degustări, dimineți de yoga și nelipsitele petreceri până la răsărit. Și asta pentru că amintirile de la mare sunt cele mai frumoase!

Joi, 14 iulie

Evenimente diverse:

Comunitatea Cusături Dobrogene organizează la Agora Tea Coffee șezători, prin care participanții să descopere bucuria de a coase, așa cum făceau strămoșii noștri. Sunteți așteptați cu drag, începând cu ora 17:00.

• La Șușote are loc evenimentul “Sugar, spice and everything nice”, cea de-a doua sesiune de dulcegării, pentru a gusta din prăjiturile pregătite cu mult drag, precum clafoutis cu vișine, felie cu Nutella și tartă cu lime. Doritorii sunt așteptați începând cu ora 19:00.

Club:

• În bătaia brizei mării, sunteți așteptați la “Thursday by the sea” by Fratelli Beach & Club Mamaia. Organizatorii vă așteaptă cu invitați speciali, muzică bună, energie și veselie toată noaptea, de la ora 20:00.

Cafe del Mar vă invită la petrecerea de joi seara, “Frenesia”, începând cu ora 21:00, avându-l ca invitat special pe Adrian Eftimie.

• La Harlequin Mamaia va concerta Proconsul de la ora 21:30, iar în pauza din timpul concertului va avea loc o prezentare de modă semnată Dahlia Couture- Designer Vestimentar – Delia Andreea Lazar cu 12 creații spectaculoase din Colecția Strălucire Ravisanta 2016. Prețul biletului este de 55 lei.

Lora va concerta live pe plaja Princess Summer Club Mamaia, dând startul oficial sezonului concertelor live pe plajă.

• În Luv Lounge Mamaia vă vor încanta auzul și sufletul trupa Holograf. Biletul pentru show-ul de joi seara este de 30 lei.

Vineri, 15 iulie:

Evenimente diverse:

• La Hotel Iaki Mamaia are loc un workshop de Management & Leadership Train Summer Camp între 15-16 iulie, un modul de training de management și leadership, care îți va aduce instrumente ce vin din experiența unor manageri de mare notorietate. Pentru program, agenda completă și înscriere, accesează acum pagina evenimentului de pe www.trainyourbrain.ro.

• Elita teatrului și muzicii din România vine în vara asta la Mamaia, la Caruselul CoolTURAL. Spectacolele încep de la ora 20:00 și se încheie la 23:00 în Piațeta Casino Mamaia, intrarea fiind liberă. Pentru săptămâna aceasta, programul este următorul:
Vineri, 15 iulie: Caramitru & Mălăele – „Câte-n lună și în stele” și trupa Vama în concert
Sâmbătă, 16 iulie: Horațiu Mălăele – „Sunt un orb” și Ștefan Bănică și Trupa Rock’n’RollBand & the 50’s
Duminică, 17 iulie: Teatru pentru copii – „Gâsca Zurli” și Trupa Marfa

Centrul Educațional Holistic Evolva împreună cu Mira Maradin, vă invită la un curs introductiv de Yoga, pentru a intra în formă rapid, din punct de vedere fizic, emoțional și mental. Intrarea este liberă, iar pentru detalii și înscrieri puteți contacta organizatorii la: inscrierievolva@gmail.com.

Radu Pietreanu, Tibi Neuronu și Cristi Priză revin la Constanța în formula CNP, pentru un show de stand-up comedy. Evenimentul va avea loc la Harlequin, începând cu ora 21:30.

Club:

Fratelli Mamaia vă invită la evenimentul marca Peroni “Amore grande”, să petreceți o noapte albă împreună cu Chuck Wonderland, începând cu ora 23:30. Detalii pe: https://goo.gl/HwucRU.

• Weekendul acesta, socializați, iubiți, cântați în aer liber la Argo Pub. Petrecerea începe la 23:00, iar atmosfera va fi întreținută de Dj DmC!

• Evenimentul SunKissed 02 ” by ” Happiness are loc la Kudos, pe plajă, unde ziua va fi Espuma Party, iar seara Campfire Night! Sunteți așteptați începând cu ora 12:00 până a doua zi de dimineață.

Sâmbătă, 16 iulie:

Evenimente diverse:

• Pentru că este sâmbătă, are loc un nou tur de socializare și relaxare pe bicicletă atât pentru constănțeni cât și pentru turiștii din Mamaia. Startul se dă din fața Casei de Cultură Constanța, la ora 17:15 cel târziu!

• Sunteți invitați într-o atmosferă specifică de vară la malul mării, să ridicați nori de aburi peste valuri, la evenimentul “Romanian Summer Vapecon” în Mamaia – la POSH zona Melody. Organizatorii: Black Sea Vapers, Constanța Vapează și Vape Institut vă așteaptă începând cu ora 18:00 pe toți cei care împărtășesc o pasiune comună: vapatul.

• Începând cu ora 22:30, pe plaja La Strada Mamaia, sunteți așteptați pe ritm de dans latino. Pasiunea, dansul, prietenii și ritmurile latino sunt ingredientele perfecte pentru un weekend, așadar sunteți invitați la dans!

Club:

• Evenimentul “Yacht Affair” a fost un real succes, de aceea, anul acesta sunteți așteptați la “Yacht Affair 2”. Cei interesați vor petrece o zi împreună cu prietenii în cea mai tare atmosferă pe yacht. Plecarea se face de la pontonul maritim din Mamaia, distracția va fi întreținută de MoonSound, locurile sunt 40 pentru fete și 40 pentru băieți iar prețul biletului este de 399 lei.

• Povestea de sâmbătă seara la Ego Club Mamaia începe cu Hernan Cattaneo de la 21:00. Relaxați-vă și simțiți-vă bine după o săptămână de muncă, în jurul piscinei Ego, până dimineața alături de prieteni, indiferent dacă sunteți turiști sau constănțeni!

Duminică, 17 iulie:

Evenimente diverse:

COSTEL se reîntoarce la Racing Pub Constanța și promite să ofere un show de Stand Up Comedy plin de umor. Prețul biletului este de 30 lei/ persoană, show-ul începe la 21:00.

• Pe plaja H2O Mamaia are loc un workshop despre fotografia portret în lumină naturală, unde veți învăța cum să căutați locația propice pentru diferite tipuri de portret și cum să folosiți locația aleasă pentru a crea o poveste. Durata evenimentului este de 5-6 ore, iar pentru detalii puteți accesa: https://www.facebook.com/plajah2o.

• În Centrul Comercial Tom se va desfășura evenimentul sportiv Streetball Decathlon & Fly OC. Înscrierile se fac printr-un mesaj privat care să conțină numele echipei, membrii acesteia și numărul de telefon. Vor fi trei grupe de vârstă ( ’99-’00-’01, ’02-’03-’04 și ’05-’06’-07), iar startul competiției se dă la 15:00.

• Pe Plaja Modern are loc cea de-a treia ediție “Să te-mpușc cu apă”. Organizatorii au impus un set de reguli “de bun simț” pentru participanți, anume:
a) Cine are pistol în mână acceptă să fie împușcat.
b) Cine nu are pistol în mână trebuie întrebat dacă acceptă să fie împușcat.
c) Nu loviți zonele sensibile (ochii, de exemplu), sunteți responsabil de daune.
d) Majoritatea gadget-urilor nu sunt compatibile cu apa.
Distracția începe la 18:00!

Club:

• El Comandante Năvodari vă invită la un concert inedit Cargo. Daca ești fan rock sau pur și simplu îi îndrăgești pe cei de la Cargo, ești așteptat începând cu ora 21:30. Prețul biletului este 35 lei.

0
Ne-ar plăcea gândurile voastre, vă rugăm să comentați.x