Sfârșitul acesta de săptămână este despre relaxare pe plajă cât este ziua de lungă și distracție de seara și până în zori, deoarece cluburile din Mamaia își deschid larg porțile pentru amatorii de petrecere și promit un weekend incendiar.
Cu toate acestea, dacă vă întrebați ce alte evenimente interesante au loc în Constanța, vă anunțăm că puteți alege din workshopuri pe teme interesante, plimbări cu bicicleta prin oraș, o tură de alergat pe plaja din Mamaia, show-uri de stand-up comedy sau o lansare de carte foarte interesantă.
Vă lăsăm pe voi, dragi constănțeni și turiști din Mamaia să decideți unde să vă petreceți weekendul și mai apoi să ne împărtășiți din experiențele pe care le-ati avut.

Joi, 16 iunie:

Evenimente diverse:

Puericultura este una din cele 6 ședințe de Curs Prenatal unde se va vorbi despre îngrijirea bebelușului, igienă, somn, nevoi psiho-emoționale și fizice, parenting, rolul tatălui și nevoi psiho-emoționale și fizice ale mamei. Locul de întâlnire este Centrul SAMAS, iar taxa de participare este de 40 lei/cuplu sau 240 lei/abonament/cuplu pentru a putea avea acces la cele 6 ședințe (Sarcina, Pregătirea Perineului, Naștere Naturală, Naștere Medicalizată, Alăptare, Puericultura).

Lion Mentor Association lansează, la nivel național, documentarul
“Îndrăznesc să diversific” – primul documentar românesc despre alimentația bebelușului în primii doi ani de viată. Producția este realizată de Irina Thiery, cei interesați putând vizualiza documentarul la Bistraw Verde Viu, la ora 18:00.

Camera de Comerț Industrie Navigație și Agricultură Constanța (CCINA) vă invită să luați parte la Festivitatea „BALUL OAMENILOR de AFACERI din Constanța” ediția a II-a. Festivitatea va avea loc în ziua de joi, 16 iunie, începând cu ora 19.30, la Restaurantul Del Mar din Mamaia, balul de anul acesta fiind dedicat femeilor antreprenor din județul Constanța.
Taxa pentru firmele membre ale CCINA Constanța este de
– 150 lei / persoană (plus TVA)
– 130 lei / persoană (plusTVA) începând cu a doua persoană
și pentru firmele nemembre ale CCINA Constanța
– 190 lei / persoană (plus TVA)
– 150 lei / persoană (plusTVA) începând cu a doua persoană
Plata se va face în contul CCINA Constanța.

• După cum v-ați obișnuit, joi este seara în care toate bicicletele ies pe stradă să parcurgă un traseu care promovează ciclismul, mișcarea și socializarea. Plecarea se face la ora 19:30 și traseul este următorul:
Casa de Cultură – Kaufland – Gară – Km 5 (întoarcere sens Hatman Arbore) -Pod Dorally Dreapta- Aurel Vlaicu – Intersecție Cumpenei dreapta – Soveja -Tomis 3- Deflinariu dreapta- Capitol- Bd Tomis dreapta- Dacia dreapta- City Mall- Terasa Cheers.

Academia Farul va organiza între 16 și 19 iunie 2016 a treia ediție a Tomis Challenge Cup pentru categoriile de vârstă : 2001, 2003, 2004, 2005, 2006, 2007 și 2008. Competiția va începe joi, la ora 21:00 și se încheie duminică.

Trupa Bosquito vă invită la concert, joi seara la Restaurant Harlequin Mamaia, începând cu ora 21:00. Sunteți așteptați să cantați împreună cu ei piese vechi dar și piese noi pe ritmurile binecunoscute ale trupei. Preț bilet: 45 lei.

Club:

Cafe del Mar Mamaia vă invită începând de joi și până sâmbătă să petreceți toată noaptea sub cerul liber, cu muzică de calitate. Așadar, joi începe seara cu #Frenesia!

Cuba Bar vă invită la “Joia cântăreților”, o seară de karaoke cu prețuri speciale la băuturi și multă voie bună!

• De asemenea, puteți petrece în El Comandante Năvodari o seară de Summer Karaoke cu MC Aida. Petrecerea începe de la 21:00 pe plajă, în zona Mamaia Nord.

Vineri, 17 iunie:

Evenimente diverse:

• În grădina Șușote va avea loc o serie de întâlniri muzicale numită “Serile Folktrotter”. Dacă doriți să fiți siguri că veți avea loc, organizatorii vă sfătuiesc să faceți rezervare, întrucât locurile sunt limitate. Evenimentul va începe la 19:00 și îl are ca invitat pe David Gojkovic.

• Ediția cu numărul 14 a Mamaia Friday Sunset Run va avea loc în stațiunea Mamaia, vineri la ora 19:00, în fața complexului Cleopatra. Organizatorii au propus 3 trasee:
„Furnicuța relaxată”: Cleopatra – Cazino Mamaia – Tan-Tan / retur – 4km
„Greiere voios”: Cleopatra – Cazino Mamaia – Hotel Rex / retur – 6km
„Iepure sprinten”: Cleopatra – Cazino Mamaia – Hotel Vega / retur – 8 km

Le Premier Constanța vă invită la petrecerea “Vinyl, Rum, Tapas & Wine”. Organizatorii vă îndeamnă ca pentru câteva ore să uitați de telefoane, de stres, de joburi și să vă bucurați de muzică și de atmosfera plăcută.

Club:

• Evenimentul “Back to Origins” este semnat Tapo Mamaia, iar voi sunteți așteptați să petreceți, așadar, de la lăsarea nopții și până dimineață, la răsărit în compania organizatorilor.

“Live, Love, Dance” este petrecerea de vineri seară din Luv Mamaia. Evenimentul are ingredientele de succes: prețuri speciale la băutură, muzică bună și oameni care petrec până în zori!

Bellagio Club Mamaia o are ca invitat special pe Jo! Nu sta “până vara viitoare” și dă-le prietenilor “mesajul de 4 dimineața” să le spui cum ai petrecut!

Fratelli Club Mamaia vă invită la marea petrecere de deschidere a sezonului 2016. Începe seria nopților albe de vară și petrece alături de dj renumiți până soarele își face apariția, de vineri seară și până sâmbătă dimineață!

Sâmbătă, 18 iunie:

Teatru:

• Piesa “Dionysos”, în regia lui Daniele Salvo, va fi pusă în scenă la Teatrul de Stat Constanța sâmbătă, 18 iunie, începând cu oa 19:00. Prețul biletului este de 30 lei pentru adulți, 7 lei pentru elevi, studenți și pensionari.

Evenimente diverse:

• Sâmbătă dimineața, turiștii din Mamaia sau constănțenii matinali pot participa la întâlnirea săptămânală Matinalul de Succes, la 6:45 dimineața, la Forte Life. Participanții trebuie să completeze formularul pe care îl găsești pe pagina: http://goo.gl/forms/v5zoJzVRq7XRGem82. Matinalul vine în ajutorul tău și încearcă să te ajute să te dezvolți, să primești feedback obiectiv asupra progresului tău și să-ți accelerezi dezvoltarea. Ședința începe la 7:00 și tine 2 ore.

• tot Forte Life organizează concursul League of Legends 5vs5, pentru amatorii acestui joc. Taxa de participare este de 15 lei/ persoană, 75 lei/ echipă. Concursul începe la ora 10:00 și tot ce trebuie să faci este să te înscri până vineri, 17 iunie.

Maritimo Shopping Center organizează Cupa Maritimo la streetball, ajunsă deja la cea de-a 5-a ediție. Evenimentul este dedicat atât constănțenilor cât și turiștilor iubitori de basketball. Înscrierea este gratuită și pentru mai multe detalii sunteți așteptați la Info Desk Maritimo.

Carmen Ivanov și Editura Favorit vă invită la lansarea celui de-al doilea volum al singurului manual de dicție pentru copii. Manualul se intitulează “Străfurnica în căutarea Atlantidei”, o călătorie magică ce va spori imaginația copiilor. Lansarea de carte va avea loc la Prăvălia cu cărți, la ora 12:00.

• La Cityplex Tomis Mall va avea premiera internațională lungmetrajul “Dublu”, regizat de Catrinel Dănăiață, de la ora 19:30. Intrarea este gratuită dacă veți achiziționa de la bar produse în valoare de minim 8 lei.

Summer Social Afternoon aduce lifestyle-ul verde urban in #Constanta. Sâmbătă, 18 iunie, ora 14:00 sunteți așteptați în Cămara cu Merinde pentru a vă petrece timpul în compania Laurei Călin, Oanei Stan și a V for Vintage team. Speakerii își propun o redefinire a sesiunii perfecte de shopping.

Andante Café vă invită la un show de stand-up comedy împreună cu Dan Marin și Paul Mirea. Evenimentul va începe la ora 20:00 și promite să vă provoace hohote de râs.

Club:

• Dacă îți place dansul latino, atunci Latino Dance Party este locul unde trebuie să fii! Forte Life organizează sâmbătă, începând cu 22:30, evenimentul de dans unde poți să exersezi Bachata, Kizomba, Salsa, Rumba sau Cha-Cha.

Ego Club Mamaia dă startul petrecerilor de vară și îi are ca invitați speciali pe Rosario Internullo, Moonsound și Radu Crișan. Intrarea este gratuită, invitații sunt așteptați începând cu ora 21:00.

• în Fratelli Club Mamaia petrecerea continuă. Dacă nu ajungi vineri la marea deschidere, sâmbătă poți să fi prezent la o altă petrecere incendiară marca Fratelli.

Duminică, 19 iunie:

Evenimente diverse:

Bistraw Verde Viu- Fabrica de sănătate o are ca invitat special pe doamna arhitect Ileana Mavrodin. Sunteți așteptați să îi ascultați povestea și să dezbateți pe tema caselor naturale ca soluție pentru viitorul nostru sănătos. Aici veți putea afla ce presupune o casă naturală ecologică și ce beneficii are ea pe termen lung. Intrarea este liberă.

Centrul Educational Holistic Evolva și The Land of Dreamcatcher organizează un atelier special pentru crearea unui dreamcatcher în stilul Boho. Pentru un somn calm și o locuință liniștită organizatorii vă propun să vă confecționați un”prinzător de vise”. Costul cursului este de 150 lei, cu un avans de 50 lei, locurile sunt limitate.

Vali Crăciunescu, fostul membru al trupei Spitalul de Urgență, vă propune un one man show, un concert de râs și voie bună, duminică la ora 20:00, la Terasa Zahana 33 Lido, în Mamaia.

Fotograful Sorin Onișor este invitatul special al evenimentului organizat de Asociația pentru Fotografie S16 Vision. Acesta va avea loc duminică, la Doors Club, ora 18:00, loc în care sunt așteptați toți pasionații de fotografie.

0
Ne-ar plăcea gândurile voastre, vă rugăm să comentați.x