Vara deja își face simțită prezența, iar evenimentele din Constanța sunt din ce în ce mai interesante, punându-se accent pe jocuri, sport și relaxare în aer liber.

Dacă sunteți turiști în stațiunea Mamaia și nu aveți alte planuri în afară de a vă relaxa, v-am pregătit o listă cu ce puteți face în weekend-ul acesta pe litoral:

Joi, 2 iunie

Teatru:

  • Restaurant Harlequin Mamaia vă invită la o piesă de teatru cu mult umor, intitulată simplu “La ginecolog”. Spectacolul prezinta povestea unor femei care, în așteptarea domnului doctor, își împărtășesc experiențele și dorințele. Piesa începe la ora 21:00, iar prețul biletului este de 45 lei.

Alte evenimente:

Yamaha Ride Test 2016 – este un eveniment pentru pasionații de motoare. Cei interesați sunt chemați să încerce noile modele de Yamaha, pe 2 iunie între 13:00-20:00 sau pe 3 iunie între 9:00-14:00, la cafeneaua Bourbon (Bd. Tomis nr. 107). Intrarea este liberă, tot ce trebuie să ai la tine este permisul de conducere (categoria A) și buletinul.

Vineri, 3 iunie

Alte evenimente:

Let’s get cosplayed by Interact Constanța – este un eveniment caritabil la care poți participa deghizat în personajul tău preferat. Organizatorii au anunțat o petrecere cu multe premii, începând cu ora 20:30 la centrul Forte Life, biletul fiind de 25 lei.

Club:

Argo Beach – Hot Summer Nights Great Opening înseamnă reînceperea petrecerilor de noapte, pe plaja din Mamaia Nord. Intrarea este gratuită, iar week-endul se anunță de neuitat.

Ursus Crazy Night este o seară dedicată berii Ursus și prieteniei. Pentru cei care vor să o facă lată până dimineață, Heaven’s Hell vă așteaptă cu prețuri speciale, începând cu ora 22:00.

El Comandante Năvodari vă invită la cea de-a doua lansare a albumului “Bocaseca – Instrucțiuni Asupra Întrebuințării Măștii”, alături de Dj Al*Bu, Gogan și Egris.

Sâmbătă, 4 iunie:

Alte evenimente:

Ziua Gărgărițelor – după cum spune și numele, este un eveniment pentru copii, dar și pentru părinți (care pot participa la un workshop tematic, intitulat “Copilul meu în dezvoltare”) în timp ce copiii au parte de spectacol de magie, dans și ateliere tematice. Evenimentul începe la ora 13:00, intrarea este gratuită iar locul de întâlnire este pe Bd. Lăpușneanu, nr. 159, bl. LT2, sc. A, Parter.

Tomis Kids Duathlon, ediția a II-a, este un eveniment dedicat iubitorilor de sport (alergare și plimbat cu bicicleta) cu vârsta cuprinsă între 5 și 12 ani. Startul se dă din Piața Ovidiu.
Cupa Maritimo la Ciclism, ediția 2016 – este dedicată tuturor vârstelor, indiferent de bicicleta pe care fiecare o deține. Atât pentru constănțeni, cât și pentru cei cazați în stațiunea Mamaia, sportul în aer liber este tocmai bun pentru a te relaxa. Înscrierile se fac între 25 mai- 3 iunie, iar competiția are loc pe 4 iunie, între 10:00-14:00.

Vlad Eftenie, Lector Dr. Arhitect la U.A.I.M. București, vă invită să participați la workshopul de fotografie Street & Urban ce se va desfășura timp de 2 zile și va cuprinde parte teoretică, parte practică și analiza lucrărilor participanților la partea practică. Pentru mai multe detalii, puteți accesa pagina de Facebook: https://www.facebook.com/s16vision.

La Cărturești Maritimo se lansează cartea “Cipilică, ciulinul de câmpie”, o poveste pentru toate vârstele, cu personaje reale, scrisă de Alina Cosmoiu.

• Dacă îți plac provocările, lucrezi bine în echipă și ai între 13 și 19 ani, atunci evenimentul “The Amazing Race” sigur îți va placea. Participanți vor alerga contracronometru pentru a îndeplini anumite sarcini în diferite locații din Constanța. Înscrierile se fac până pe 1 iunie, taxa este de 10 lei, ora de începere este 9:30, iar organizatorii menționează că va fi nevoie să deții un abonament de o zi de RATC (costul este de 5 lei).

• La Game ON 2 se desfășoară Campionatul de Fifa 16, PS4 1 vs 1, un campionat cu premii în bani. Taxa de participare este de 30 lei și competița începe la ora 14:00.

• Pentru cei cărora le place muzica folk, Bistro Caffe Esplanada vă invită la un concert marca Ioan Gyuri Pascu & The Blues Workers, începând cu ora 21:00, pentru a vă bucura de muzica lor într-o atmosferă frumoasă.

Club:

• La intrare în stațiunea Mamaia, în zona Satul de Vacanță, Club Nobilis vă invită să petreceți pe muzica anilor ’80-’90, ascultând piese difuzate exclusiv de pe vinyl. Fie că sunteți nostalgicii vremurilor trecute sau vreți să vă dansați pe melodii nemuritoare, sunteți așteptați sâmbătă seară în prezența organizatorului Sorin Lupașcu.

Duminică, 5 iunie

Alte evenimente:

Workshop Dezvoltare Personală pentru Adolescenții cu vârste cuprinse între 14 – 18 ani, un workshop care va dura 2 ore și în care se vor dezbate teme interesante, precum: creșterea stimei de sine, autocunoaștere, relaționare și comunicare interpersonală, consiliere vocațională, etc. Evenimentul va avea loc la Centrul de Psihologie Constanța, iar prețul este de 35 lei/modul.

0
Ne-ar plăcea gândurile voastre, vă rugăm să comentați.x
()
x