Temperaturi ridicate, zile lungi, cer senin, ingredientele perfecte pentru o zi la mare. Chiar dacă vremea de afară este ideală pentru plajă, vă anunțăm că în Constanța și în stațiunea Mamaia se desfășoară evenimente interesante, relaxante ori antrenante, care vă vor binedispune.

Așadar, puteți alege între o piesă de teatru sau balet, un seminar de make-up pentru doamne și domnișoare, un concurs de FIFA16 pentru domnii pasionați de jocuri, tehnici de Yoga sau să învățați tainele croitoriei ori seara vă puteți distra în cluburile din Mamaia.
Depinde de voi cum alegeți să vă distrați în acest weekend, iar noi așteptăm să ne spuneți cum ați petrecut!

Joi, 23 iunie:

Teatru:

Restaurant Harlequin Mamaia vă invită la o piesă de teatru cu mult umor, intitulată simplu “La ginecolog”. Spectacolul prezintă povestea unor femei care, în așteptarea domnului doctor, își împărtășesc experiențele și dorințele. Piesa începe la ora 21:00, iar prețul biletului este de 45 lei.

Evenimente diverse:

Hotel Royal organizează un seminar profesional de make-up și cosmetică facială Malu Wilz, începând cu ora 10:00 până la 14:30. Taxa de participare este de 240 lei din care 100 lei se compensează în produse profesionale Malu Wilz, iar locurile sunt limitate.

Asociația Elevilor din Constanța vă invită să sărbătoriți alături de ei, de reprezentanți ai Ministerului Educației și ai Adiministrației Prezidențiale, 3 ani de apărare a drepturilor elevilor. Evenimentul va avea loc în sala de concerte a Colegiului Național de Arte “Regina Maria”, de la ora 15:00. Intrarea este liberă!

“Sănătatea gravidei și a mamei: Tonifiere pentru o naștere ușoară și o viață intimă fără probleme după naștere” este un workshop organizat de Kool Media, susținut de Vania Limban, prima moașă independent din România. Vor fi discuții interesante, o tombola cu premii, iar accesul este gratuit.

Vineri, 24 iunie:

Evenimente diverse:

Camera Franceză de Comerț și Industrie din România (CCIFER), în parteneriat cu Camera de Comerț și Industrie Constanța (CCINA) și Camera de Comerț și Industre a României (CCIR), organizează un eveniment cu tema „Portul Constanța – oportunități și proiecte de dezvoltare”. Evenimentul începe de la 9:30 până la 17:00, iar tariful de participare este între 90-120 euro.

• Dacă ești împătimit al jocului FIFA, Tom Carrefour Constanța te invită să participi la Campionatul FIFA 2016, unde premiile sunt pentru locul III o consola Xbox 360, locul II o consolă portabilă Sony Playstation și locul I consolă Playstation 4.

• La Sala Sporturilor din Constanța se desfășoară cea de-a V-a ediție a Concursului Internațional de Dans “Black Sea Dance Star 2016” ce durează 3 zile. Se va dansa pe ritmuri latino, streetdance, balet, dans modern și sportiv, iar juriul va fi atât național cât și internațional. Așadar, sunt așteptați atât turiștii din Mamaia, cât și constănțenii, începând de vineri, 24 iunie.

Ziua Universală a Iei este sărbătorită în Constanța în Piața Ovidiu, începând cu ora 17:00. Sunteți așteptați să purtați ia cu mândrie ca simbol al României și să vă lăsați fotografiați.

• De asemenea, Agora Tea Coffee vă invită să redescoperiți obiceiuri și tradiții românești. Sunteți așteptați cu poale-n brâu, suberek, baklava și multe alte surprize. Tot ce trebuie să faceți este, după cum spun organizatorii, să împărtăsiți cu cei prezenți din obiceiurile, tradițiile și cântecele pe care le știți de la bunici.

• Vineri sunteți așteptați din nou la Mamaia Friday Sunset Run, în fața complexului Cleopatra din Mamaia.
Trasee de alergare propuse pentru ediția a 15-a:
„Furnicuța relaxată”: Cleopatra – Cazino Mamaia – Tan-Tan / retur – 4km 🙂
„Greiere voios”: Cleopatra – Cazino Mamaia – Hotel Rex / retur – 6km 🙂
„Iepure sprinten”: Cleopatra – Cazino Mamaia – Hotel Vega / retur – 8 km 🙂

Club:

Ego Club Mamaia vă așteaptă la o petrecere la piscină, alături de Dj GB-ON. Intrarea este liberă, tot ce trebuie să faceți este să vă aduceți prietenii și să petreceți până dimineață.

Sâmbătă, 25 iunie:

Teatru:

Teatrul Național de Operă și Balet “Oleg Danovski” Constanța, vă invită la premiera spectacolului de balet “Crăiasa Zăpezii”, în regia și coregrafia lui Horațiu Chercheș. Spectacolul va începe la ora 19:00.

Evenimente diverse:

Liceul cu Program Sportiv “Nicolae Rotaru” Constanța organizează Turneu A, open și amatori, taxa fiind de 25 lei pentru adulți, 5 lei pentru copii și gratuit pentru persoanele cu dizabilități. De asemenea, se asigură pentru fiecare participant o sticlă de apă plată/minerală. Pentru mai multe detalii accesați pagina de Facebook: https://www.facebook.com/events/1815030838720760/.

• Sâmbătă va avea loc prima reuniune a clublui “Susțin cititul”. Participarea se face pe baza unei donații de 15 lei, iar organizatorii încă nu au stabilit locul de întâlnire, urmând a-l anunța abia după ce vor fi înscriși minim 25 de participanți. Dacă sunteți interesați, puteți să vă înscrieți completând formularul: http://paulmelinte.com/reuniunea-clubului-sustin-cititul-constanta/

Work At Home Moms Constanța vă invită la cel de-al cincilea atelier din cadrul cursului de croitorie de bază, alături de Irina Marangic. Cursul se va ține la sediul Helen Doron English Constanța Sud, Str. Stefan cel Mare, nr. 128A, iar costul acestui atelier este de 400 lei. Tema va fi confecționarea hăinuțelor pentru bebeluși.

Cămara cu Merinde vă invită să vă relaxați învățând despre tehnici Yoga de curățare a corpului în vederea eliminării toxinelor. Costul seminarului este de 90 lei, iar doritorii sunt așteptați începând cu ora 10:00.

• La Hotel Ibis Constanța se va desfășura cea de-a III-a ediție a Concursului Național de cultură generală “Brain Quiz”, începând cu ora 12:00. Se pot înscrie doar tinerii cu vârste între 15-19 ani (clasele IX-XII), formând echipe de câte 3 participanți. Înscrierile se fac pe adresa: http://goo.gl/forms/zGGeXap47n6NNX6Z2 .

• Sâmbătă, începând cu ora 17:00 sunteți așteptați la o nouă ediție “Constanța pedalează”. Respectând regulile de circulație, evenimentul reprezintă o tură de socializare. Plecarea se va face la 17:15 maxim din fața Casei de Cultură Constanța, așadar nu întarziați!

Restaurant Sailors vă invită să vă distraiți împreună cu Mihai Mărgineanu și trupa sa, toată noaptea, cu preparate la prețuri speciale. Nu se percepe taxa însă organizatorii au impus o consumație obligatorie de 50 lei.

Club:

Fratelli Beach & Club Mamaia vă așteaptă sâmbătă la petrecerea intitulată “Before Sunrise”, unde va mixa Johnny Damix. Petrecerea va începe de la 23:00 până dimineață.

Ego Club Mamaia vă invită la Summer Mission by the pool, începând cu ora 21:00. Intrarea este liberă!

Duminică, 26 iunie:

Evenimente diverse:

• Pe Plaja Modern va avea loc cea de-a II-a ediție a evenimentului “Să te-mpușc cu apă”. Organizatorii au impus reguli de “bun simț”:
a) Cine are pistol în mână acceptă să fie împușcat.
b) Cine nu are pistol în mână trebuie întrebat dacă acceptă să fie împușcat.
c) Nu găuriți zonele sensibile (ochii, de exemplu), sunteți responsabili de daune.
d) Majoritatea gadget-urilor nu sunt compatibile cu apa.

Doors Club vă invită la o seară de jazz, în compania Jazzta Prasta Martin Lubenov Trio, o trupă din Bulgaria, care îmbină o mulțime de influențe din muzica țărilor sud-est europene și a celor din Orientul Mijlociu, combinate cu ritmuri și armonii specifice jazzului.

Racing Pub îl aduce în fața voastră pe Andrei Ciobanu într-un show de stand-up comedy. Începând cu ora 21:00 moderatorul matinalului de la Kiss Fm și membru al grupului ,,Sector 7″ vă promite un spectacol cu hohote de râs. Prețul biletului este de 30 lei iar locurile sunt limitate.

Distracție plăcută!

0
Ne-ar plăcea gândurile voastre, vă rugăm să comentați.x