Deși vara se lasă așteptată și în locul razelor de soare și-a făcut apariția vremea rea, pe litoralul românesc se desfășoară o serie de evenimente tocmai bune pentru a vă relaxa și a vă pune zâmbetul pe buze.

V-am pregătit, așadar, o listă cu evenimentele ce vor avea loc începând cu ziua de joi, 26 mai, până duminică, 29 mai. Fie că sunteți cazați în Mamaia sau sunteți din localitate și nu știți cum să vă petreceți timpul liber, puteți alege din următoarele propuneri pe care le avem pentru voi:

Vineri, 27 mai

Teatru:

 • La Teatru de Stat din Constanța puteți viziona începând cu orele 19:00 piesa “Casă nouă în casă nouă”, după un scenario de Alice Safta. Piesa vorbește despre dragoste și despărțiri, povești pe care fiecare dintre noi le experimentează la un anumit moment.

Alte evenimente:

 • Mamaia Friday Sunset Run 11 – pentru toți cei care vor să se relaxeze ieșind la alergare, vineri, 27 mai, ora 19:00 se dă startul din fața Complexului Cleopatra celei de-a 11-a ediție de alergat. Organizatorii au propus trasee de 4, 6 sau 8 km în funcție de energia fiecărui participant.

Club:

 • în Club Bellagio Mamaia va avea loc cea de-a 5-a ediție a evenimentului Miss Highschool, în cadrul căruia vor participa cele mai frumoase liceene, iar atmosfera va fi întreținută de Adi Mihăilă și Grasu XXL, fiind un eveniment marca Zu Party

 

 • Restaurant Harlequin Mamaia vă invită la un concert susținut de Alexandra Ușurelu, un artist ce încântă prin cântecele sale cu versuri aparte, pline de emoție. Prețul biletului este de 40 lei.
 • Doors Club vă pregătește pentru noaptea de vineri concertul trupei Golan, trupă formată din Alex Burcea, Mihai Ristea și Ernesto Esneldo, cu un proiect electro de succes. Biletul la concert costă 30 lei.

 

Sâmbătă, 28 mai

Teatru:

 • Teatrul Național de Stat Constanța vă aduce piesa “Uciderea lui Gonzago”, de Nedialko Iordanov, tradusă de Ion Sapdaru, ce reprezintă continuarea operei lui Shakespeare, “Hamlet”. Iordanov își imaginează o poveste teribilă a cinci actori, ce trebuie să îl “înveselească pe prințul nebun”. Prețul pentru bilet este de 30 lei pentru adulți, 7 lei pentru elevi, studenți și pensionari.

 

Alte evenimente:

 • La Teatrul Național de Stat Constanța, iubitorii de poezie sunt invitați la o lansare de carte, intitulată “Poeme, antologie de versuri”, semnată de Tănase Serea. Cei interesați sunt așteptați în foaierul teatrului la orele 17:00.
 • Curs prim ajutor pentru părinți – pentru că părinții trebuie să fie mereu informați și atenți în situațiile neprevăzute, sâmbătă, 28 mai, între orele 9:00- 12:30, va avea loc la BB Center Constanța Cursul de Prim Ajutor pentru parinți, curs la care vor participa specialiști în urgențe medicale. Prețul participării este 100 lei/ persoană sau 150 lei/ familie (reducerea este pentru o a doua persoană implicate în îngrijirea copilului).
 • Doors Club vă invită să asistați la un show culinar ce îi are ca protagoniști pe Gourmet-Chef Andrei Stoica și invitatul special, Oscar Zukerman. Organizatorii ne promit o adevărată fantezie de arome ce îi vor lasă fără cuvinte pe cei prezenți.
 • Picadilly Mamaia organizează evenimentul “Cupa Navigator Rotary”, ce promovează tradițiile marinărești și sporturile nautice pentru elevii de gimnaziu. Evenimentul va începe la ora 12:30, iar marele premiu constă într-o excursie de o săptămână la bordul unui yacht cu vele în Grecia.
 • Comunitatea elenă Elpis din Constanța își propune ca sâmbătă, 28 mai, orele 19:00 să bată recordul mondial pentru cel mai mare sirtaki din lume. Dansul sirtaki este cunoscut sub numele de “Dansul lui Zorba”, fiind compus de Mikis Theodorakis în anul 1964 special pentru celebra pelicula “Zorba Grecul”. Sunteți invitați să participați pe plaja Modern, fie că sunteți constănțeni sau turiști cazați în stațiunea Mamaia, la un moment istoric.

 

Club:

 • Marea deschidere a Clubului OPPA Mamaia (fostul Crema Summer Club) va avea loc sâmbătă, 28 mai. OPPA își propune să fie mai mult decât un simplu restaurant sau un club din stațiunea Mamaia, astfel încât cei care vor petrece până în zori să rămână cu amintiri minunate.
 • EGO Club Mamaia vă invită tot într-o atmosferă elenă, să participați la Greek Night. Petrecerea începe la orele 23:30 iar noaptea se anunță incendiară.

Duminică, 29 mai

Teatru:

 • Piesa Desculț în parc”, de Neil Simon, este o comedie romantică ce va fi pusă în scenă duminică, 29 mai la Teatrul Național de Stat Constanța, la orele 19:00. Durata piesei este de 2 ore cu pauza de 15 minute, iar prețul biletelor este de 15 lei pentru adulți și 6 lei pentru elevi, studenți și pensionari.
 • Racing Pub vă invită să vă relaxați și să râdeți copios la un show de stand up comedy alături de Costel, unul dintre cei mai cunoscuți comedianți. Spectacolul se anunță plin de umor începând cu orele 20:00, iar biletul costa 30 lei.
 • Pentru că se apropie Ziua Copilului, Trupa Suflețel vă invită la un spectacol magic intitulat “Odată ca niciodată și deodată ca întotdeauna”, un spectacol de păpuși pentru cei mici, cu premii și momente speciale. Evenimentul va avea loc duminică, 29 mai, orele 11:00 la Forte Life.

 

Distracție plăcută!

0
Ne-ar plăcea gândurile voastre, vă rugăm să comentați.x