Vara ne îndeamnă la visare iar plaja înfierbântată de arșița soarelui de iulie este perfectă pentru destindere și relaxare. Însă, pentru cei care vor mai mult decât zile petrecute sub razele soarelui, pe plajă, îi anunțăm că pot opta pentru evenimente precum: sesiuni de alergat pe plajă, concerte, workshopuri, show-uri de stand-up comedy cu artiști renumiți sau o noapte întreagă dedicată filmelor de scurtmetraj care vor face din escapada la mare, mai mult decât un weekend de relaxare, ci un sejur de care își vor aminti cu drag. Și asta pentru că amintirile sunt comorile nemuritoare ale inimii.

Joi, 30 iunie

Evenimente diverse:

• SanaSport vă invită joi, începând cu ora 19:30 în Piața Ovidiu să participați la antrenamentul săptămânal de alergat pe traseul Magenta. Vor fi 10 km de parcurs pe traseu variat, precum; asfalt, nisip, beton, etc. Cerul se anunță însorit, temperatura fiind 27 de grade, așa că motto-ul evenimentului este “ ALEARGĂ PUR ȘI SIMPLU!”;

• Le Premier organizează evenimentul “TwentyFour”, care adună oameni diferiți: antreprenori, bloggeri, artiști, în același loc, pentru schimb de viziuni și tehnici. Meniul este unul special pregătit de Chef Velasquez, prețul meniului fiind de 100 lei/ persoană. Petrecerea începe la ora 19:00;

• Cea de-a VII-a ediție a Școlii de vară în Management Financiar se ține la Hotel Palas. Participanții vor avea ocazia de a învăța principiile unui management financiar de succes. Pentru mai multe detalii legate de tematică puteți accesa:
http://www.wtib.ro/iunie/scoala-de-vara-in-management-financiar-2016-editia-a-vii-a/

Club:

Fratelli Beach & Club vă invită la petrecerea “Thursday by the sea”, care va începe la ora 20:00 și care vă promite o seară de vară perfectă pentru a vă pregăti de weekend.

Harlequin Mamaia îi are ca invitați pe Mihai Mărgineanu și Haimanalele. Mihai Mărgineanu, unul dintre cei mai cunoscuți artiști de folk, cu piese inspirate din folclorul urban, va concerta începând cu ora 21:00. Biletul costă 65 lei;

Ego Club Mamaia organizează Pool Party, începând cu ora 23:00. Fie că vă distrați de pe margine sau faceți o baie în pisicină, voia bună nu va lipsi. Intrarea este liberă.

Vineri, 1 iulie:

Evenimente diverse:

Maritimo Shopping Center vă invită să descoperiți noutățile pe care le aduce Dacia. În weekendul 1-3 iulie sunteți așteptați să testați noua gamă Prestige, alături de celelalte modele Dacia.

• În zona Delfinariu Constanța va avea loc un workshop de Numerologie. Cursul va fi susținut de Romeo Popescu, între orele 18:30-21:30, prețul fiind de 150 lei/ persoană. Cei interesați se pot înscrie la office.romeopopescu@gmail.com sau SMS la 0720505280

•Dacă e vineri, atât constănțenii cât și turiștii din Mamaia sunt așteptați la Mamaia Friday Sunset Run, începând cu ora 19:00, în fața complexului Cleopatra. Trasee de alergare propuse pentru ediția a 16-a:
„Furnicuța relaxată”: Cleopatra – Cazino Mamaia – Tan-Tan / retur – 4km
„Greiere voios”: Cleopatra – Cazino Mamaia – Hotel Rex / retur – 6km
„Iepure sprinten”: Cleopatra – Cazino Mamaia – Hotel Vega / retur – 8 km

Cuba Bar & Club vă invită la un show de stand-up cu Victor Drăgan, vineri, începând cu ora 21:00. Pentru rezervări puteți suna la numărul 0732 113 181;

 

Club:

Luv Club Mamaia vă așteptă începând cu ora 23:00 la o petrecere cu prețuri speciale, să vă distrați cum se cuvine în prima zi a lunii iulie.

Argo Pub vă îndeamnă să vă luați prietenii și să petreceți până în zori. Petrecerea începe la 23:00 și ține până la 6:00 dimineața!

• Alături de Ruky Deejay sunteți așteptați să petreceți în Fratelli Beach & Club. Lăsați-vă grijile deoparte și petreceți de la ora 23:30 până când soarele răsare!

Sâmbătă, 2 iulie:

Evenimente diverse:

• Dacă vrei ca micuțul tău să învețe limba engleză distrându-se, atunci trebuie să îl înscri la atelierul “Colors of animals”. Locația: B-dul I.C. Brătianu Nr. 61 Bis, Demisol Ap. D1, taxa de participare fiind de 40 lei.
•Pentru cei cărora le pasă de sănătatea copiilor, îi anunțăm că sunt așteptați în Parcul Tăbăcăriei, începând cu ora 9:00 la evenimentul “Alerg pentru Spitalul Copiilor”. Adunarea va avea loc la intrare în Parcul Piticilor.

•În fiecare sâmbătă la ora 17:00 sunteți așteptați în fața Casei de Cultură Constanța, cu bicicleta, să participați la “Constanța pedalează”. Fie că ești turist cazat în Mamaia sau constănțean și îți place să pedalezi, poți participa la o tură de socializare.

•Începând cu ora 20:00, Parcul Tăbăcăriei va găzdui Noaptea Lungă a Filmelor Scurte, un deliciu pentru cinefilii constănțeni sau pentru turiști. Biletul este 12 lei pentru adulți și 3 lei pentru elevi și studenți. Detalii despre filmele de la Noaptea Lungă ediția 8: ;

Club:

Ego Club Mamaia vă invită la un party special alături de Victor Stancov și Radu Crișan, începând cu ora 21:00. Intrarea este liberă!

La Strada Mamaia organizează evenimentul “Latino Party”. Pasiunea, dansul, prietenii și ritmurile latino sunt ingredientele perfecte pentru un weekend la mare!

Johnnie Walker Black Label și Fratelli anunță un eveniment special sâmbătă seara: petrecerea Buddha Bar XVIII. Invitații speciali sunt Sam Popat și Andre Rizo. Noaptea este lungă iar petrecerea începe de la ora 23:30 și se sfârșește la răsărit!

Duminică, 3 iulie:

Evenimente diverse:

Reyna organizează o clasă de yoga la răsărit pentru a echilibra săptămâna ce tocmai s-a încheiat și a vă pregăti armonios pentru săptămâna ce urmează, la ora 5:00 dimineața. Participarea se va face pe bază de donație.

Șușote vă invită la proiecția Kidedok by One World Romania. Pentru necunoscători, KineDok by @One World Romania este un program de distribuție de filme documentare creative în spații neconvenționale. Trailerul filmului îl puteți viziona accesând: https://www.youtube.com/watch?v=ssg7_quoGqE. Sunteți așteptați începând cu ora 20:30.

Harlequin Mamaia îi aduce în fața voastră pe Bobonete și Vincică, într-un show de stand-up comedy care vă va binedispune. Cei doi vor fi prezenți de pe data de 3 până pe 6 iulie, în fiecare seară începând cu ora 21:30. Prețul unui bilet este de 65 lei, iar organizatorii menționează că spectacolul este interzis minorilor.

0
Ne-ar plăcea gândurile voastre, vă rugăm să comentați.x