Weekendul acesta se anunță călduros, de aceea evenimentele de pe litoral s-au înmulțit. Constănțenii și turiștii din stațiunea Mamaia vor avea parte de evenimente diversificate: show de stand-up comedy, o expoziție interesantă, activități în aer liber, workshopuri și un minunat concert simfonic.
Mizuumi Boutique Hotel vine în ajutorul vostru cu lista evenimentelor din weekendul ce vine, tot ce rămâne de făcut este să optați pentru evenimentele ce v-au stârnit interesul.

Joi, 9 mai

Alte evenimente:

• Pentru cei care preferă alimentația vegană, Raw Chef Alina Barbu vă invită la un Show Live Cooking Vegan și Raw Vegan unde va vorbi despre acest tip de alimentație. Intrarea este liberă, iar locurile sunt limitate. Locația: Bistraw Verde Viu- Fabrica de Sănătate.

• La Pavilionul Expozițional va avea loc cea de-a 7-a ediție a Expoziției Electrica Demonstrativa, organizată de Euro Vial Lighting. Se vor prezenta ultimele noutăți în domeniul materialelor electrice, aparatajului și iluminatului. Pentru a participa este nevoie să vă înscrieți pe pagina: www.eurovial.ro/eed.

Restaurant Harlequin Mamaia îl are ca invitat pe Doru Octavian Dumitru, ce promite un spectacol de comedie menit să vă transpună în starea de relaxare de weekend. Prețul unui bilet este de 40 lei, iar ora începerii spectacolului este 21:00.

Vineri, 10 mai

Teatru:

Teatrul Național de Operă și Balet “Oleg Danovski” vă invită la concertul simfonic “De la Bach… la Bachus”, ce va începe la ora 19:00. Vă vor încânta auzul lucrări celebre semnate Bach, Donizetti, Verdi, ș.a. sub atenta dirijare a lui Radu Ciorei.

Alte evenimente:

• Pentru cei care vor să își dezvolte o carieră în lumea coachingului, în data de 10 mai, începând cu ora 9:00 sunt așteptați pentru un curs complet de formare în acest domeniu, intitulat “Coach pentru Campioni”. Conform unui studiu realizat de International Coaching Federation, această profesie aduce rezultate remarcabile atât pe plan personal cât și profesional. Locurile sunt limitate, iar înscrierile se fac pe pagina: http://goo.gl/forms/DbW7LfHoHI.
Racing Pub te invită să îți iei gașca și să vizionezi meciul de deschidere al UEFA Euro 2016, într-un cadru special, pentru a face galerie și a susține echipa națională. Pentru a vă asigura locul este necesară rezervarea unei mese.
Irina Petrea, cea mai cunoscută Super Nanny din România, va fi gazda workshopului “Integrarea copilului în grădiniță. Provocări pentru părinți și copii”. Evenimentul va avea loc la Hotel Ibis, la ora 17:00 și este organizat de Grădinița și Școala Primară Colibri. Accesul este gratuit.

Club:

• În Luv Mamaia va veni pe aripi de vânt Delia. Artista va susține un concert incendiar, cu piese bine-cunoscute și îndrăgite de toate categoriile de vârstă. Petrecerea va începe la ora 21:00, iar biletul de intrare este de 30 lei.

Roxana Nemeș va întreține atmosfera în Club Bellagio Constanța, unde organizatorii vor oferi shoturi și cocktailuri gratuite doamnelor și domnișoarelor. Așadar sunteți așteptați începând cu ora 23:00.

• În Cuba Bar vor concerta Astral Ofidian și Cardinal, două trupe rock constănțene. Astral Ofidian sunt o trupă ce crează un hibrid între MetalCore, Progressive Metal și Alternative, iar trupa Cardinal cântă rock cu influențe de stoner și psihedelic. Concertul va începe la ora 21:00.

El Comandante Năvodari vă pregătește un concert Kazi Ploae, alături de Dj Al*bu și Jamie. Evenimentul este organizat în colaborare cu Kega Events Constanța, iar biletul costă 20 lei.

Sâmbătă, 11 iunie

Alte evenimente:

•Copiii reprezintă viitorul și sănătatea lor este primordială. Fie că locuiești în Constanța sau ești turist venit pe litoral, dacă îți place să desfășori activități în aer liber și să ajuți, atunci ești așteptat în Țara Piticilor din Parcul Tăbăcăriei, pentru a ajuta la construirea primului centru medical independent de hematologie și oncologie pediatrică din România, la București. Evenimentul se intitulează “Alerg pentru Spitalul Copiilor” și a ajuns la a 7-a ediție.

Centrul Educațional Holistic Evolva, vă propune să participați la un eveniment ce are subiect central autovindecarea și autodezvoltarea. Temele abordate vor fi: teoria celulelor, teoria câmpului și a spațiului, cauzele bolilor, precum și dezvoltarea centrilor esențiali. Numărul participanților este limitat (15 locuri), iar costul participării este de 200 lei.

“Hola!” este un eveniment dedicat liceenilor ce are ca scop dezvoltarea personală. Evenimentul este proiectul principal al ONG-ului Youth Academy ce încearcă să îi ajute pe elevi să-și descopere aptitudinile și să le dezvolte, abordând teme precum vorbitul în public, managementul de proiect, leadership, etc. Taxa de participare este de 40 lei și formularul de înscriere îl găsiți pe pagina: http://goo.gl/forms/n4JHuMdT0lvlgU6j1.

•Atât pentru turiștii din Mamaia, cât și pentru constănțeni, evenimentul “Constanța pedalează” este un prilej de relaxare și voie bună. În fiecare sâmbătă sunteți așteptați pentru o tură de socializare cu bicicleta, de la ora 17:00 în fața Casei de Cultură Constanța. Organizatorii menționează că evenimentul nu are caracter competitiv și că orice participant trebuie să își asume responsabilitatea privind respectarea regulilor de circulație.

Club:

• Forte Life vă invită să vă lăsați purtați de ritumul muzicii la “Latino Dance Party”. Dacă sunteți iubitori ai dansurilor Bachata, Kizomba, Salsa, Rumba, Cha-Cha, sunteți așteptați începând cu ora 22:30.

Duminică, 12 iunie

Alte evenimente:

• Un nou eveniment în aer liber, “Antrenament SanaSport Mamaia”, ediția nr. 152, va avea ca punct de întâlnire parcarea Aqua Magic. Evenimentul este dedicat pasionaților de sport și are un program binestabilit. Alergarea se va face pe nisip sau pe faleza asfaltată, 5 sau 10 km.

• Paintballul este o modalitate de socializare și destindere după o săptămână grea de muncă. Așadar, Paintball-Airsoft Arena Constanța vă invită la evenimentul “Paintball Networking” începând cu ora 12:00 să vă colorați și să vă distrați.

Le Premier vă pregătește Summer Brunch, un eveniment în care preparatele speciale, muzica live și priveliștea irezistibilă sunt punctele forte. Meniul este variat, cu preparate reci și calde: antreu, salate, supe, fel principal, desert și crepes, iar atmosfera este întreținută de formația White Trumpet. Prețul meniului este de 99 lei/persoană, fiind inclus un pahar de Prosecco.

Diamond Dance Club vă invită duminică, începând cu ora 12:00 la Hotel Ibis, la un workshop memorabil care îl are în prim plan pe renumitul dansator Genil Hasim, ce s-a făcut remarcat în emisiuni precum “Dancing with the starts”, “Dansez pentru tine”, “Vocea României”, făcând parte din Baletul Edi Stancu. Evenimentul ține două ore, taxa de participare fiind de 30 lei.

Virtual Arena Games organizează Campionatul de Fifa16 PS4 1vs1, începând cu ora 14:00. Taxa de participare este de 30 lei si vor fi premiate locurile 1, 2 și 3.

Distracție plăcută!

0
Ne-ar plăcea gândurile voastre, vă rugăm să comentați.x