DESCRIERE PROIECT

DENUMIRE BENEFICIAR: S.C. EXCLUSIV M&S S.R.L.

TITLUL PROIECTULUI: „DEZVOLTAREA ACTIVITĂȚII S.C. EXCLUSIV M&S S.R.L. ÎN DOMENIUL TURISMULUI”, cod MySMIS 113474

S.C. EXCLUSIV M&S S.R.L., în calitate de Beneficiar, anunță finalizarea proiectului „DEZVOLTAREA ACTIVITĂȚII S.C. EXCLUSIV M&S S.R.L. ÎN DOMENIUL TURISMULUI”, cod MySMIS 113474, finanțat prin Programul Operaţional Regional 2014-2020, Axa prioritară 2: ”Îmbunătăţirea competitivităţii întreprinderilor mici și mijlocii”, Prioritatea de investiţii 2.1.A ”Microîntreprinderi”.

Valoarea totală a proiectului este de 1.204.754,29 lei, din care 688.431,01 lei reprezintă valoarea asistenței financiare nerambursabile din Fondul European de Dezvoltare Regională, 121.478,82 lei din bugetul de stat, iar 202.479,72 lei este contribuția beneficiarului.

Contractul de finanțare a fost încheiat cu Ministerul Dezvoltarii Regionale si Administratiei Publice, în calitate de Autoritate de Management și cu Agenţia pentru Dezvoltare Regională Sud– Est, în calitate de Organism Intermediar.

Viziunea S.C. EXCLUSIV M&S S.R.L. este să devină un partener de încredere, oferind turiștilor și vizitatorilor săi, spații de cazare și servire a mesei într-o atmosferă de poveste pentru privirea și simțurile acestora.

Misiunea S.C. EXCLUSIV M&S S.R.L.: Mizuumi oferă spații de cazare cu atmosferă aparte, asigurând turiștilor un sejur relaxant, cu bucurie, relaxare și energie in diferite feluri. O camera ca un gust, o senzatie, o priveliste.

Obiectivul general al proiectului a urmărit consolidarea poziției pe piața turistică a S.C. EXCLUSIV M&S S.R.L. prin investiții în dotarea cu echipamente, instalații, mobilier modern pentru Vila turistică Mizuumi, Stațiunea Mamaia.

Obiective specifice au vizat:
– îmbunătățirea serviciilor turistice oferite de S.C. EXCLUSIV M&S S.R.L. în cadrul vilei turistice Mizuumi prin achiziția de echipamente și instalații performante, mobilier modern și design deosebit, echipamente IT și birotică până la finalizarea implementării proiectului de finanțare;
– creșterea numărului mediu de salariați în cadrul S.C. EXCLUSIV M&S S.R.L. cu 1 persoană până în anul 2019 față de nivelul înregistrat în anul 2016.

PERIOADA DE IMPLEMENTARE A PROIECTULUI a fost de 41 de luni, respectiv de la data de 03.03.2017 până la data 31.07.2020.

Proiectul de finanțare ”Dezvoltarea activității S.C. EXCLUSIV M&S S.R.L. în domeniul turismului” contribuie la consolidarea poziției pe piață a societății în domeniul turistic de pe litoralul românesc, cazare și servirea mesei într-o locație dotată cu mobilier modern, echipamente și instalații performante, eficiente energetic, atent selecționate și design deosebit, personal calificat, competent și dedicat, care asigură confortul crescut și siguranța turiștilor pe perioada vacanțelor sau a sejurilor, găzduirii în cadrul vilei turistice Mizuumi.


Date de contact: office@mizuumi.ro, tel.: 0722.520.207, persoană de contact: Ciolacu Simona-Dumitroula

Pentru informaţii detaliate despre celelalte programe cofinanţate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitaţi www.fonduri-ue.ro.

Investim în viitorul tău! Proiect cofinanțat din Fondul European de Dezvoltare Regională prin Programul Operațional Regional 2014-2020.
Conţinutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziţia oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României

Adresa: Bd. Mamaia, Nr. 431A, Mamaia, Romania
Telefon: +40 731 500 500 | +40 735 700 700
E-mail: office@mizuumi.ro