Restaurant Mizuumi

Cum fiecare zi trebuie să fie unică, elementele ce o compun fac diferenţa.

Între acestea, poate unul dintre cele mai importante, este alimentaţia, care ne dă energia necesară şi care, adăugând pasiune şi arome fine, se poate transforma întro experienţă de care să ne amintim cu zâmbetul pe buze.

Tocmai pentru a se ajunge la acest rezultat folosim ingrediente mereu proaspete învăluite în arome şi miresme cum numai bucătarii noştri ştiu să le obţină şi să le combine astfel încât să vă oferim o stare de bine, fie că este dimineaţă, prânz sau seară.

Mic Dejun

Ai auzit probabil că micul dejun este cea mai importantă masă a zilei, însă micul dejun contează mai mult decât ți-ai putea da seama!

Pentru început, micul dejun întrerupe postul pe care…

Meniu Restaurant

Gustul unei mâncări nu e totul.

Participăm la actul hrănirii cu mult mai multe simţuri decât ne imaginăm şi există un număr mare de elemente, cu totul neaşteptate, care influenţează ceea ce gândim…

Meniu Bar

De cele mai multe ori, o masă bună este considerată incompletă, fără un pahar de… ceva. Acel ceva poate fi un suc natural, o apă minerală sau plată, dar, de regulă, când e vorba să se bea ceva la masă, multă lume se gândeşte la o băutură mai mult sau mai puţin…

BAR

Adresa: Bd. Mamaia, Nr. 431A, Mamaia, Romania
Telefon: +40 731 500 500 | +40 735 700 700
E-mail: office@mizuumi.ro